Gazon met zwembad en tuinstoelen

Afgeronde projecten

Hieronder vindt u enkele afgeronde projecten van Gras en Groen Hoveniers uit 2013 en 2014

Moderne tuin

Tuinaanleg moderne tuin Den Bosch


Het digitaal uitgewerkte ontwerp voor deze tuin werd in de praktijk tot in detail nageleefd, over elk materiaal en elke plant was goed nagedacht, het resultaat werd een tuin waarin alles op zijn plaats valt, de paarse lavendel in combinatie met grijze maairanden voor een strak gazon.

Bekijk alle moderne tuinen

Gezinstuin

Tuinaanleg gezinstuin Den Bosch


Het bekende plaatje: de oude tuin is ‘op’, de beplanting verwilderd, het gazon verworden tot een knollenveld. Voor de toekomst werd gekozen voor een onderhoudsvrije tuin met veel speelmogelijkheden voor de kinderen.

Bekijk alle gezinstuinen

Kleine tuin

Tuinaanleg kleine tuin Engelen


Beeckendael is een bijzonder kasteel in het kastelenpark Haverley in Engelen waarin elk appartement een kleine eigen tuin heeft, maar het accent ligt op het collectieve buitenterrein, de gezamenlijke entree en het kasteelplein.

Bekijk alle kleine tuinen

Landelijke tuin

Tuinaanleg landelijke tuin Nuland


Deze landelijke tuin hebben wij aangelegd bij een in boerderij-stijl gebouwd huis te Nuland. In de tuin was jarenlang geen onderhoud uitgevoerd, de tuin moest grotendeels leeggeruimd worden. Alleen de grote bomen konden behouden blijven in het nieuwe ontwerp.

Bekijk alle landelijke tuinen

Bedrijfstuin

Tuinaanleg bedrijfstuin Rosmalen


Voor een hederahaag werd als basis gewerkt met betongaashekwerk met een forse maas van 15 cm, een jaar groei verder is daarvan niets meer te herkennen, de hedera is een geheel geworden. Met hard hout werd een overkapping gerealiseerd welke nauw aansluit bij de hederahaag.

Bekijk alle bedrijfstuinen

Stadstuin

Tuinaanleg stadstuin Den Bosch


Bij een herenhuis hoort bij voorkeur een rustieke, wat ouderdom uitstralende achtertuin aangelegd te worden. Door de keuze om in deze tuin alle grote betontegels te omlijsten met oude waaltjes ontstond een rustieke sfeer.

Bekijk alle stadstuinen

Villatuin

Tuinaanleg villatuin Rijswijk


Een glooiende landschapstuin vroeg om een bijzondere bestrating, zowel qua materialen als vormgeving. Onder de grote veranda werden grote schelvisbetontegels gelegd, in combinatie met dikke waalformaat stenen. Een rustieke uitstraling buiten.

Bekijk alle villatuinen

Voortuin

Tuinaanleg voortuin Berghem


Een seizoensgebonden tuin werd omgevormd naar een strakke, door het jaar heen gelijkblijvende voortuin. Twee soorten bestrating, hard en zacht, werden in combinatie met elkaar toegepast, in kleur slechts een klein accentverschil.

Bekijk alle voortuinen

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud Boxtel


Onze opdrachtgever had na jaren verbossing van de achtertuin behoefte aan meer licht in de tuin en ruimte voor de overblijvende beplanting om weer uit te groeien. Daartoe werd opdracht verleend om een deel van de volwassen bomen te rooien en de restanten ervan ter plaatse te versnipperen als compost in de overblijvende bostuin.

Bekijk al het tuinonderhoud


Offerte aanvraag

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

vraag offerte aan
Hovenier showtuin Den Bosch
Gras en Groen Hoveniers video's

Uw tuin in goede handen!

Kom gerust langs of
bel ons