Tuinonderhoud

De schoonheid van een goed ontworpen tuin komt pas tot uitdrukking als daarin voldoende tuinonderhoud plaatsvindt. Het juiste onderhoud dat regelmatig wordt uitgevoerd zorgt ervoor dat uw tuin altijd in een goede conditie blijft. Een goed onderhouden tuin geeft de bezoeker de kans om zich te ontspannen, zonder dat het gevoel ontstaat dat er nog van alles gedaan moet worden.

Op het gebied van tuinonderhoud bieden wij u het volgende aan:


Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught
Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught
Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught
Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught
Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught

Gras en Groen Hoveniers bespaart u kostbare tijd

Uw tuin op de juiste manier onderhouden kunt u zelf doen, maar soms komt het voor dat u daar zelf geen tijd voor blijkt te hebben. Naast een drukke agenda zijn er voor sommige onderhoudswerkzaamheden ook bepaalde vaardigheden of materialen nodig. Gras en Groen Hoveniers beschikt over vakkundige hoveniers en heeft alle materialen in eigen beheer. Daarom kunnen wij vaak op korte termijn uw tuin een onderhoudsbeurt geven als u dat wenst. Mocht u het onderhoud in uw tuin willen beperken, dan zou u ook eens kunnen informeren naar een onderhoudsvrije tuin. Wellicht is uw tuin met enkele kleine aanpassingen al vrijwel geheel vrij van onderhoud.

Tuinonderhoud op maat voor uw tuin

Naast het onderhouden van een tuin moet de tuin zich kunnen ontwikkelen. Bomen en struiken worden elk jaar groter en hebben begeleiding nodig om uit te groeien tot volwassen exemplaren. Een strak geschoren haag als achtergrond van de nieuwe border zorgt voor een mooi effect. Alle onderhoudshandelingen hebben direct invloed op het beeld van uw tuin. Hierin zult u zelf een keuze moeten maken: een heel nette tuin met strakke kantjes of juist een tuin met een natuurlijke uitstraling. De keuze is aan u.



Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Berghem

W Jongste


5

"Wij kunnen dit hoveniersbedrijf aan iedereen aanraden"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waar moet al het regenwater in mijn tuin heen?

De tuin is een nieuw wapen in de strijd tegen wateroverlast door klimaatsveranderingen. Het opvangen en herbergen van het water kan uitstekend in jouw tuin plaatsvinden.

Lees verder
Overzicht

Vrijblijvend advies bij u thuis

Naast het uitvoeren van incidentele werkzaamheden in uw tuin kunt u ons ook benaderen voor een vrijblijvend advies over het periodieke onderhoud van uw tuin. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden in uw tuin te bekijken en te bespreken. U zult zien dat er veel werkzaamheden zijn die u zelf kunt uitvoeren die uw tuin doen opbloeien.

Berghem Best Cromvoirt
Den Bosch Den Dungen Drunen
Empel Engelen Heesch
Helvoirt Oss Rosmalen
Schijndel Sint-Michielsgestel Tilburg
Waalwijk Vlijmen Vught

 


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen Kunstgras verzorgd de aanleg van een altijd groen en onderhoudsvrij gazon met kunstgras. Het kunstgras van Gras en Groen is nauwelijks van echt gras te onderscheiden.

Lees meer
Gras en Groen

Privacy en een hermetisch afgesloten tuin. Gras en Groen Schuttingen heeft een groot aanbod met schuttingen die kunnen dienen als tuinafscheiding. U kunt ook bij ons terecht voor hekwerken en hagen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u degene zijn bij wie het gras altijd groener is? Gras en Groen Graszoden komt bij u graszoden leggen. Dankzij onze premium graszoden heeft u een nieuw gazon binnen één dag! 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!