Tuinonderhoud

De schoonheid van een goed ontworpen tuin komt pas tot uitdrukking als daarin voldoende tuinonderhoud plaatsvindt. Het juiste onderhoud met regelmaat uitvoeren zorgt er voor dat uw tuin altijd in een goede conditie blijft.

Uw tuin op de juiste manier onderhouden kunt u zelf doen, maar soms komt het voor dat u daar zelf geen tijd voor blijkt te hebben. Naast een drukke agenda zijn er voor sommige onderhoudswerkzaamheden ook bepaalde vaardigheden of materialen nodig. Gras en Groen Hoveniers beschikt over vakkundige hoveniers en heeft alle materialen in eigen beheer. Daarom kunnen wij vaak op korte termijn uw tuin een onderhoudsbeurt geven als u dat wenst.

Naast het onderhouden van een tuin moet de tuin zich kunnen ontwikkelen. Bomen en struiken groeien op en hebben begeleiding nodig om uit te groeien tot volwassen exemplaren. Een strak geschoren haag als achtergrond van de nieuwe border zorgt voor een mooi effect. Alle onderhoudshandelingen hebben direct invloed op het beeld van uw tuin. Hierin zult u zelf een keuze moeten maken: een heel nette tuin met strakke kantjes of juist een tuin met een natuurlijke uitstraling. De keuze is aan u.

Op het gebied van tuinonderhoud bieden wij u het volgende aan:

  • Het onderhoud van uw tuin op afroep
  • Tuinonderhoud op basis van een contract
  • Verschillende soorten snoeiwerkzaamheden
  • Bomen snoeien, verwijderen of wegfrezen
  • Uw tuin zomer- en/of winterklaar maken
  • Uw tuin opnieuw aanplanten

Naast het uitvoeren van incidentele werkzaamheden in uw tuin kunt u ons ook benaderen voor een vrijblijvend advies over het periodieke onderhoud van uw tuin. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden in uw tuin te bekijken en te bespreken. U zult zien dat er veel werkzaamheden zijn die u zelf kunt uitvoeren die uw tuin doen opbloeien.


Offerte aanvraag

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

vraag offerte aan

Uw tuin in goede handen!

“Wat wordt er over ons
gezegd”

Al een aantal jaren laten wij enkele keren per jaar het onderhoud van onze grote kantoortuin verzorg ...

Response BV -

Bekijk referentie

recente project
Baarle Nassau

kom gerust langs of
bel ons