Gazon met zwembad en tuinstoelen

Tuinonderhoud

De waarde van het tuinonderhoud

De schoonheid van een goed ontworpen tuin komt pas tot uitdrukking als daarin voldoende tuinonderhoud plaatsvindt. Het juiste onderhoud met regelmaat uitvoeren zorgt er voor dat uw tuin altijd in een goede conditie blijft. Een goed onderhouden tuin geeft de bezoeker de kans om zich te ontspannen zonder dat het gevoel ontstaat dat er nog van alles gedaan moet worden.

  • Tuinonderhoud
  • Tuinonderhoud

Gras en Groen Hoveniers bespaart u kostbare tijd

Uw tuin op de juiste manier onderhouden kunt u zelf doen, maar soms komt het voor dat u daar zelf geen tijd voor blijkt te hebben. Naast een drukke agenda zijn er voor sommige onderhoudswerkzaamheden ook bepaalde vaardigheden of materialen nodig. Gras en Groen Hoveniers beschikt over vakkundige hoveniers en heeft alle materialen in eigen beheer. Daarom kunnen wij vaak op korte termijn uw tuin een onderhoudsbeurt geven als u dat wenst.

Tuinonderhoud op maat voor uw tuin

Naast het onderhouden van een tuin moet de tuin zich kunnen ontwikkelen. Bomen en struiken worden elk jaar groter en hebben begeleiding nodig om uit te groeien tot volwassen exemplaren. Een strak geschoren haag als achtergrond van de nieuwe border zorgt voor een mooi effect. Alle onderhoudshandelingen hebben direct invloed op het beeld van uw tuin. Hierin zult u zelf een keuze moeten maken: een heel nette tuin met strakke kantjes of juist een tuin met een natuurlijke uitstraling. De keuze is aan u.

Op het gebied van tuinonderhoud bieden wij u het volgende aan:

  • Tuinonderhoud
  • Tuinonderhoud

Vrijblijvend advies bij u thuis

Naast het uitvoeren van incidentele werkzaamheden in uw tuin kunt u ons ook benaderen voor een vrijblijvend advies over het periodieke onderhoud van uw tuin. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden in uw tuin te bekijken en te bespreken. U zult zien dat er veel werkzaamheden zijn die u zelf kunt uitvoeren die uw tuin doen opbloeien.

Openingstijden van de showtuin

Maandag 08:00 uur - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 uur - 16:00 uur


Adresgegegevens Gras en Groen Hoveniers:
Hedikhuizerweg 21
5222 BC Den Bosch
073-7200855
info@grasengroenhoveniers.nl


Voorbeelden waar wij tuinonderhoud verzorgen

Offerte aanvraag

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

vraag offerte aan
Hovenier showtuin Den Bosch
Gras en Groen Hoveniers video's

Uw tuin in goede handen!

Kom gerust langs of
bel ons