Bedrijfsvideo\\\\\\\'s

Om u te informeren over de werkzaamheden en werkwijze van Gras en Groen hebben we enkele video's gemaakt. Hierin komen de werkzaamheden bij het graszoden leggen voor. Daarnaast kunt u tevens kijken naar een timelapse film waarin duidelijk wordt hoeveel tijd onze medewerkers nodig hebben voor het vervangen van een gazon.

Onder de graszoden video's komen ook de werkzaamheden van de overige bedrijfstakken van Gras en Groen in beeld. Zo kunt u een compleet beeld krijgen bij het bedrijf.

Gras en Groen Kunstgras, kunstgras laten leggen.

Naast het leggen van graszoden zijn er dagelijks ook medewerkers op pad om kunstgras te leggen. In onderstaande video kunt u zien op welke wijze een kunstgras gazon wordt aangelegd. Kunstgras is ideaal voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

 

Gras en Groen Schuttingen, schutting laten plaatsen

Het plaatsen van schuttingen is de nieuwste stap die Gras en Groen heeft gezet. Dankzij de vakkennis van het hoveniersbedrijf is dit een klus waar onze medewerkers hun hand niet voor omdraaien. Bekijk hoe zij nauwkeurig een schutting plaatsen.

 


Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught
Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught
Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught
Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught
Hovenier, tuinaanleg, Den Bosch, Rosmalen, Vught

Timelapse graszoden leggen

Nieuwsgierig hoe lang wij bij u bezig zullen zijn? In onderstaande film wordt een gazon van 40m² vervangen. U kunt zien hoe er wordt gewerkt en welke tijd daarvoor nodig is. Na 120 minuten werken zijn de werkzaamheden afgerond.

 

 

Robotmaaier kopen, Gras en Groen adviseert u Robomow

In de markt van robotmaaiers onderscheid Robomow zich op een aantal verschillende punten. Gras en Groen is overtuigd dat dit product bijdraagt aan een mooier en gezonder gazon. Bekijk de video voor meer informatie over Robomow.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Den Bosch

Familie Sars


5

"De duidelijkheid vooraf de soepelheid bij veranderingen en het nakomen van de afspraken was bijzonder prettig "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waar moet al het regenwater in mijn tuin heen?

De tuin is een nieuw wapen in de strijd tegen wateroverlast door klimaatsveranderingen. Het opvangen en herbergen van het water kan uitstekend in jouw tuin plaatsvinden.

Lees verder
Overzicht

Graszoden leggen, hoe gaat het in zijn werk?

Bent u benieuwd hoe onze medewerkers graszoden leggen? In onderstaande video ziet u stap voor stap hoe het oude gazon wordt verwijderd en vervolgens verse graszoden worden gelegd. U krijgt daarbij een perfect beeld van onze werkzaamheden.

 


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Gras en Groen Kunstgras verzorgd de aanleg van een altijd groen en onderhoudsvrij gazon met kunstgras. Het kunstgras van Gras en Groen is nauwelijks van echt gras te onderscheiden.

Lees meer
Gras en Groen

Privacy en een hermetisch afgesloten tuin. Gras en Groen Schuttingen heeft een groot aanbod met schuttingen die kunnen dienen als tuinafscheiding. U kunt ook bij ons terecht voor hekwerken en hagen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u degene zijn bij wie het gras altijd groener is? Gras en Groen Graszoden komt bij u graszoden leggen. Dankzij onze premium graszoden heeft u een nieuw gazon binnen één dag! 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!