Gazon met zwembad en tuinstoelen

Bedrijfsvideo's van Gras en Groen Hoveniers

Om u te informeren over de werkzaamheden en werkwijze van Gras en Groen hebben we enkele video's gemaakt. Hierin komen de verschillende werkzaamheden van Gras en Groen Hoveniers voor. Zo kunt u bekijken hoe wij kunstgras leggen, schuttingen plaatsen en graszoden leggen. Zo kunt u een compleet beeld krijgen bij het bedrijf.

Kunstgras leggen Waalwijk

In onderstaande video kunt u zien op welke wijze kunstgras is gelegd in Waalwijk. Volgens een logisch stappenplan wordt het gazon vervangen door kunstgras.

Kunstgras leggen Eindhoven

In onderstaande video krijgt u tekst en uitleg bij het leggen van kunstgras in Eindhoven. Dankzij het kunstgras heeft deze tuin in Eindhoven weer een groene aanblik!

Tuinaanleg Den Bosch

U kunt bij Gras en Groen ook terecht voor de complete aanleg van uw tuin. Hieronder ziet u hoe een verwilderde tuin in één dag werd omgetoverd tot een gezinstuin.

Schutting plaatsen Rosmalen

Het plaatsen van een houten schutting is een nauwkeurig karwei. Alleen als deze perfect waterpas en in één rechte lijn staat krijgt uw schutting de juiste uitstraling. In onderstaande video kunt u zien hoe onze medewerkers uw schutting plaatsen.

Graszoden leggen, wat is onze werkwijze

Bij het leggen van graszoden volgen wij een logische werkwijze. Dankzij deze efficiënte werkwijze zijn we verzekerd van een zeer mooi resultaat!

Offerte aanvraag

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

vraag offerte aan
Hovenier showtuin Den Bosch
Gras en Groen Hoveniers video's

Uw tuin in goede handen!

Kom gerust langs of
bel ons