Boomstronk verwijderen

Gras en Groen Hoveniers kan op twee manieren een boomstronk voor u verwijderen: met een minikraan of met een stobbenfrees. Met een minikraan wordt de boomstronk verwijderd door deze uit de grond te trekken. Hierbij worden dikke wortels eventueel handmatig gescheiden van de boomstronk. Een tweede optie is een stobbenfrees: deze machine versplintert de boomstronk. Met beide methodes maken we de grond volledig vrij, zodat deze direct weer bruikbaar is om opnieuw aan te planten.


Boomstronk verwijderen
Boomstronk verwijderen
Boomstronk verwijderen
Boomstronk verwijderen
Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen met een minikraan

Met een minikraan kan een boomstronk relatief eenvoudig verwijderd worden. Door de bak achter de stronk te zetten, kan deze naar de kraan toe getrokken worden. De boomstronk wordt dus met kracht uit de grond getrokken. Aan het verwijderen van een boomstronk met een minikraan zitten wel een paar haken en ogen.

Boomstronk verwijderen met een stobbenfrees

De boomstronk verwijderen met een stobbenfrees is eenvoudiger toe te passen. Een minimale doorgang van 90 cm is de enige vereiste. De machine is zeer eenvoudig te verplaatsen en door de manier waarop deze de stronk verwijdert ook overal toe te passen. De stobbenfrees versplintert de boomstronk tot op een diepte van 50 cm. Nadat de stobbbenfrees zijn werk heeft gedaan, kan er direct begonnen worden met bestraten of opnieuw aanplanten. De fijngemalen boomstronk blijft als pulp achter. Dit kan worden afgevoerd of verspreid worden in de borders. Daar zal het, eenmaal verteerd, als voeding voor de planten dienen.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Den Bosch

Danny Tak


5

"Vakkundig, servicegericht, goed bereikbaar en goed afspraken mee te maken."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met Gras en Groen Hoveniers op om een vrijblijvende afspraak bij u thuis in te plannen. Op de dag van de afspraak waarop wij de werkzaamheden komen uitvoeren is het niet noodzakelijk om thuis de zijn. De werkzaamheden zijn vooraf besproken; indien de achterom open blijft, kunnen wij gewoon ons werk doen!


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!