Composiet vlonder

Vlonders zijn een mooi element in de tuin om hoogteverschillen op te vangen of contrast te vormen met harde elementen zoals bestrating. Het maakt vlonders al jarenlang ontzettend geliefd bij tuinbezitters. De composiet vlonder is een relatief nieuw product voor de tuin. Net als veel nieuwe producten heeft ook composiet last gehad van kinderziekten. Het krimpen en uitzetten van kunststof bij temperatuursverschillen veroorzaakten in de begin jaren regelmatig problemen. Inmiddels zijn er voldoende producenten die hier oplossingen voor hebben gevonden. Gras en Groen Hoveniers biedt composiet vlonders aan die wel een alternatief zijn voor kromtrekkend en gladwordende houten vlonders. Doordat wij bekend zijn met de kwaliteit, ontvangt u ook jarenlange garanties op het product.

Het leveren en leggen van een composiet vlonder

Meer aandacht voor duurzaamheid en milieu heeft ook nieuwe producten opgeleverd. Eén daarvan is de composiet vlonderplank, vervaardigd uit gerecycled kunststof. De composiet planken die Gras en Groen Hoveniers levert, hebben nagenoeg dezelfde uitstraling en verwerkbaarheid als hardhout. De vlonderplanken van composiet gaan echter langer mee en trekken niet krom van het vocht. Composiet is een product dat steeds meer bekendheid krijgt, dit is bij Gras en Groen Hoveniers duidelijk te merken. Steeds vaker vragen klanten expliciet naar dit product.


composiet vlonder
composiet vlonder
composiet vlonder
composiet vlonder
composiet vlonder

Waar zijn composiet vlonderplanken van gemaakt?

Composiet vlonderplanken zijn gemaakt van composiet. Dit is een materiaal dat uit meerdere lagen is opgebouwd. In deze lagen wordt kunststof gecombineerd met vezels van hout, bamboe, hennep, vlas of kokos. Doordat er vezels van verschillende materialen worden gebruikt, is composiet in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het kunststof dat de eigenschappen van de vezels versterkt, is afkomstig uit gerecycled plastic. Het is dus een product met een lange levensduur dat bovendien milieuvriendelijk is!

De voordelen van composiet

In vergelijking tot hardhouten vlonderplanken hebben composiet vlonderplanken een aantal voordelen. Een van de voordelen is de lange levensduur van deze vlonderplanken: composiet planken gaan namelijk niet rotten! Het is bovendien een duurzaam materiaal dat tientallen jaren comfortabel te belopen is én nagenoeg geen onderhoud nodig heeft. In het voorjaar volstaat een simpele schrobbeurt om de groene aanslag te verwijderen, dus geen schilder- of beits beurten meer! Composiet vlonderplanken laten zich eenvoudig en snel zagen, boren en schroeven.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinonderhoud Rosmalen

Rob Stolzenbach


5

"Supergoed geholpen, leuke kerels en een keurige / nette tuin als resultaat!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

De toepassingen van composiet vlonderplanken

Voor composiet zijn vele toepassingen mogelijk zoals vlonders, al dan niet over een waterpartij. Of schuttingen in alle maten, al dan niet met een poort erin, maar ook terrassen die direct aansluiten aan het woonhuis. Door de ruwe bovenkant zijn composiet planken prima te belopen en is er geen risico op uitglijden.

Showtuin Gras en Groen Hoveniers

Bij onze vestiging in Den Bosch hebben wij een showtuin aangelegd. In deze showtuin ziet u alle soorten composiet die wij bij u kunnen leggen. Naast composiet hebben wij hier showtuinen aangelegd met tuinbestrating en tuinplanten.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!