Digitaal tuinontwerp

De aanleg van uw nieuwe tuin is een groot project en kunt u niet zonder een gedegen plan aanvangen. Dit plan is het tuinontwerp waarin afmetingen, materialen, kleuren en het lijnenspel duidelijk worden. Na het zien van een traditoneel tuinontwerp is nog steeds niet altijd even duidelijk hoe het er in de praktijk uit komt te zien.

Toch hoeft dat helemaal niet meer zo te zijn. Dankzij de nieuwste technieken kunnen we tuinontwerpen 3d tekenen. Daardoor krijgt u de unieke kans uw nieuwe tuin direct vanuit allerlei hoeken en standen te bekijken. Een volgende stap waarbij u zelfs met een virtual reality bril door uw toekomstige tuin loopt, lijkt niet meer zo ver weg!

Bekijk enkele digitale tuinontwerpen online!

Een aantal van de digitale tuinontwerpen hebben wij online geplaatst. Hier ziet u wat de mogelijkheden zijn dankzij het maken van een digitaal tuinontwerp. Zoals gezegd kan er vanuit alle hoeken naar de tuin gekeken worden. Op uw verzoek levert Gras en Groen Hoveniers een indruk vanuit deze positie aan.


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier-den-bosch-4

Het digitale tuinontwerp

Een traditioneel tuinontwerp kent u vast wel. Niet zo heel lang geleden werd er op een grootformaat papier een handgetekend ontwerp gemaakt. De kleinste veranderingen leidde weer tot uren werk voor de tuinontwerper en dus ook vertraging voor de hoveniers die willen starten met aanleg van uw nieuwe tuin. Dat is met het digitale tuinontwerp gelukkig verleden tijd.

Een digitaal tuinontwerp maken we met behulp van een tekenprogramma op de computer. De software is zo geavanceerd dat de meest uit uiteenlopende planten, bestratingsmaterialen en schuttingen al direct ingetekend kunnen worden ingetekend. Op die manier worden het lijnenspel, contrast en kleurschakeringen direct duidelijk.

Driedimensionaal kan het tuinontwerp bekeken worden. Zelfs het bekijken vanuit bepaalde posities in de tuin is mogelijk. Daardoor krijgt u al een zeer compleet beeld van hoe uw toekomstige buitenruimte eruit komt te zien. En dat is natuurlijk fijn, zeker als u niet kunt wachten totdat deze helemaal af is.

De voordelen van een digitaal tuinontwerp

Eigenlijk zijn de grootste voordelen hierboven al genoemd: de snelheid van ontwerpen en een driedimensionaal beeld. Toch is het 3d-beeld wel iets om langer bij stil te staan. Met één ontwerp kunnen we immers oneindig veel impressies geven. Een ontwerp spreekt vaak tot de verbeelding, maar roept ook veel vragen op.

Met een digitaal tuinontwerp beantwoorden we onderstaande vragen:Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Rosmalen

Gubbels


5

"We zijn ontzettend tevreden met het resultaat"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Laat een tuinontwerp maken passend bij uw tuinwensen

Hebt u grootse plannen met uw tuin? En bent u opzoek naar een origineel tuinontwerp passend bij uw wensen? Maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak met onze tuinarchitect Jasper Brands. Hij komt graag langs om uw tuinwensen te bespreken en te vertalen naar een realistisch en innovatief tuinontwerp.

Uw voordelen bij een tuinontwerp door Gras en Groen Hoveniers:


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!