Garanties van Gras en Groen Hoveniers

Garanties van Gras en Groen Hoveniers

Bij Gras en Groen Hoveniers staat een heldere en duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Onderdeel van een duidelijke en heldere communicatie zijn ook enkele garanties die wij met u afstemmen. Deze garanties hebben betrekking op de materialen en werkzaamheden die wij aan u leveren en uitvoeren. Hier staat de kwaliteit voorop. Onze garanties:


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier-den-bosch-4

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag voor een vrijblijvende afspraak

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uw aanvraag voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis wordt, met uitzondering van de zondag, altijd binnen 24 uur verwerkt. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Werkzaamheden worden binnen 14 dagen gestart

Naar aanleiding van uw offerteaanvraag of bezoek aan onze showtuin plannen wij een kijkafspraak bij u thuis in. Tijdens dit bezoek luisteren wij naar uw wensen in uw tuin. In samenspraak met u word een ontwerp gemaakt. Wij streven ernaar dit ontwerp binnen 10 dagen na ons bezoek aan u te presenteren. Wanneer het tuinontwerp akkoord is, ontvangt u een gespecificeerde offerte.

Na uw akkoord streven wij ernaar de werkzaamheden binnen 14 dagen op te starten. Wilt u de opdracht liever op een later tijdstip uit laten voeren? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Buiten werken wordt door onze medewerkers als erg prettig ervaren. Helaas zijn er ook nadelen aan verbonden. Wanneer er te veel regen is gevallen, kan het voorkomen dat werkzaamheden uitgesteld moeten worden. Wij proberen bij een natte ondergrond geen risico te nemen om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij hopen in dat geval op uw begrip en plannen de werkzaamheden in overleg met u op zo kort mogelijke termijn op een nieuwe datum in.

 

Uw tuin wordt pas opgeleverd wanneer deze naar tevredenheid is afgewerkt

Na het afronden van de laatste werkzaamheden levert uw aanspreekpunt van Gras en Groen Hoveniers de tuin samen met u op. Samen met kijkt hij of de werkzaamheden en materialen aan uw verwachtingen voldoen.

Mocht de tuin nog niet aan uw verwachtingen voldoen dan gaan wij hiermee aan de slag; we stoppen pas wanneer u tevreden bent.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Vught

Dennis van den Bosch


5

"Top bedrijf, tuin is piekfijn in orde."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

U krijgt heldere garanties op de uitgevoerde werkzaamheden

Gras en Groen Hoveniers vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren. Dat zorgt ervoor dat u tevreden bent en dat wij terug kunnen kijken op een geslaagd project. Om onze kwaliteit te kunnen bewerkstelligen werken wij met kwaliteitsproducten en goed opgeleid personeel.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons personeel, de producten waarmee we werken en de manier waarop wij de werkzaamheden uitvoeren, geven wij u heldere garanties. Mocht er binnen de termijn onverhoopt toch iets niet naar wens verlopen, dan horen wij dit graag en zullen dit oplossen voor u.

 


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!