Gras en Groen

Gras en Groen Hoveniers is een onderdeel van Gras en Groen B.V. Gras en Groen is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Den Bosch. Gras en Groen is uw partij voor in de tuin. Of dit nu gaat om de aanleg van uw volledige tuin of slechts onderdelen daarvan. Het bedrijf is ingericht om klanten op hun wenken te bedienen. Zo is er een volledig hoveniersbedrijf, maar kunnen de andere bedrijfsonderdelen ook inspelen op uw specifieke wensen, zoals een gazon, nieuw kunstgras, bestrating of schuttingen. Dagelijks zijn onze medewerkers hard aan het werk om op vakkundige wijze zeer uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren. Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

Verschillende bedrijfsonderdelen

Het bedrijf Gras en Groen heeft verschillende bedrijfsonderdelen die los van elkaar kunnen functioneren, maar elkaar ook juist kunnen aanvullen indien nodig. Gordon van Ooijen en Mart van den Bersselaar leiden de totale organisatie en zorgen ervoor dat de organisatie als geheel functioneert. Gras en Groen zorgt voor een goede en duidelijke communicatie met de klant en staat de klant altijd met raad en daad bij. De verschillende bedrijfsonderdelen van Gras en Groen zijn:


Gras en Groen
Gras en Groen
Gras en Groen
Gras en Groen
Gras en Groen

Het ontstaan van de verschillende onderdelen

Gras en Groen is opgericht door Gordon van Ooijen en Mart van den Bersselaar. Zij zijn begonnen met een hoveniersbedrijf, gericht op de aanleg van particuliere tuinen. Al snel speelden ze met hun bedrijf in op de grote vraag naar het aanleggen van gazons. Inmiddels is Gras en Groen Graszoden marktleider in het leggen van graszoden in de particuliere tuin. Jaarlijks leggen wij meer dan 15 hectare graszoden, verspreid in Nederland en België.

Het succes van Gras en Groen Graszoden heeft de vraag van particulieren naar de aanleg van specifieke onderdelen in de tuin aangetoond. Sterke punten van deze formule die we inmiddels ook toepassen bij de andere bedrijfsonderdelen zijn:

Door gericht goed opgeleid personeel te werven voor de verschillende onderdelen is de kennis in huis gehaald. Daardoor kunnen wij met recht zeggen dat wij specialist zijn op het gebied van alle onderdelen van de tuinaanleg.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Tilburg

John Tijssens


5

"Wij zijn heel blij met het werk wat jullie bij ons gemaakt hebben en raad andere mensen ook aan om met jullie in zee te gaan."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Breng eens een bezoek aan onze showtuin

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is het bedrijf eind 2014 verhuisd naar Den Bosch. Op het buitenterrein bij ons bedrijfspand hebben we een showtuin aangelegd. U kunt zich daar een perfect beeld vormen van de materialen die wij gebruiken en de manier waarop wij ze toepassen. In onze showtuin staat altijd een medewerker voor u klaar! Bent u wel geïnteresseerd in onze diensten, maar wilt u geen bezoek brengen aan onze showtuin? Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs. Wanneer u een afspraak maakt, plannen wij het bezoek bij u thuis direct in. Wij kunnen ons dan direct een beeld vormen van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren in uw tuin.

Openingstijden van de showtuin

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!