Hout-beton schutting

Een relatief nieuw product in de markt van tuinafscheidingen zijn hout-beton schuttingen. Het is eigenlijk gekomen als alternatief voor relatief dure constructies, waarbij muurtjes en pilaren werden gemetseld om schuttingpanelen tussen te plaatsen. Een hout-beton schutting is een zeer degelijke en sterke constructie. De houten palen van een volledig houten schutting zijn vervangen door beton, dat extra stevigheid geeft en de levensduur van de schutting verlengt.

Assortiment hout-beton schuttingen

De betonnen constructie kan in twee kleuren worden uitgevoerd, namelijk grijs en antraciet. Bij een hout-beton schutting bestaan de palen en de onderplaat uit beton. De schermen die tussen de palen in geplaatst worden, kunnen recht en als toog worden uitgevoerd. Voor de houten schermen wordt vaak voor geïmpregneerd grenenhout gekozen. Tuinschermen gemaakt van vurenhout, maar ook van hardhout kunnen tussen de betonnen staanders worden bevestigd.


Hout-beton schutting
Hout-beton schutting
Hout-beton schutting
Hout-beton schutting
Hout-beton schutting

Voordelen van hout-beton schuttingen

Hout-beton schutting met rotsmotief

De onderplaat van een hout-beton schutting kan ook worden uitgevoerd met een motief. Het beton is tijdens de productie dan in een mal gegoten die ervoor zorgt dat de onderplaat een rots-, lei- of houtmotief krijgt. Deze zijn bovendien stapelbaar in de sleufpalen waardoor een hoogte van 76 cm kan worden bereikt. De onderste helft van de schutting bestaat dan uit beton, waarna er bovenop een houten scherm wordt gemonteerd.

Levensduur van hout-beton schuttingen

De hout-beton schutting gaat zeer lang mee. Waar normale schuttingen na verloop van tijd met name bij de palen gaan rotten, is dit bij een hout-beton schutting juist het meest duurzame onderdeel. Het beton gaat een leven lang mee. De schuttingpanelen die er tussenin worden gehangen, hebben een minimale levensduur van 20 jaar.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Sint-Oedenrode

Fam. Gibbels


5

"Wij hadden Gras en Groen nog nooit aan het werk gezien in Sint-Oedenrode, maar misschien is het werkgebied vanaf nu ook Sint-Oedenrode."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Openingstijden van de showtuin

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Gras en Groen Hoveniers 100% klanttevredenheidsgarantie

  1. 10 jaar garantie op uw kunstgras.
  2. 3 maanden garantie op het leggen van graszoden.
  3. Op bestrating krijgt u 1 jaar garantie op verzakkingen.
  4. Planten en bloemen in uw tuin krijgen 1 seizoen garantie.
  5. 10 jaar garantie op uw schutting.

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!