Hovenier Den Bosch

Gras en Groen Hoveniers uit Den Bosch is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf dat vakwerk aflevert. Het hoveniersbedrijf kan uw tuinaanleg of tuinrenovatie van begin tot eind volledig voor u in Den Bosch verzorgen. Onze dienstverlening richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Met onze passie voor groen zijn wij in staat om alle werkzaamheden in uw tuin in Den Bosch uit te voeren. Dat geldt voor het maken van een tuinontwerp tot tuinaanleg en in een later stadium het verzorgen van tuinonderhoud. 

Enkele speerpunten van Gras en Groen Hoveniers zijn:

Tuinontwerp Den Bosch

De aanleg of renovatie van uw tuin in Den Bosch begint met een mooi en creatief tuinontwerp. Gras en Groen Hoveniers heeft een tuinarchitect in dienst die voor u een 3d tuinontwerp kan verzorgen. Dankzij het tuinontwerp kunt u een duidelijk beeld krijgen hoe uw droomtuin en uit komt te zien. Bij het tuinontwerp zijn elementen zoals blikvangers, licht en schaduw en de juiste tuinstijl die aansluit bij uw woning en wensen van groot belang. Dit zorgt ervoor dat uw tuin de juiste sfeer krijgt en dit brengt een bepaalde rust met zich mee.


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch

Tuinaanleg Den Bosch

Het tuinontwerp vormt het uitgangspunt voor de aanleg van uw tuin in Den Bosch. Zoals gezegd kan dit ontwerp door onze tuinarchitect verzorgd worden, wij kunnen echter ook uw eigen tuinontwerp in uw tuin uitvoeren. Tijdens de aanleg van uw tuin werken de hoveniers van Gras en Groen met hun eigen materialen en gereedschappen. De materialen die worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit, daardoor bent u ervan verzekerd van een duurzaam karakter. De, in overeenstemming met u, gekozen materialen worden door onze ervaren hoveniers met de grootste zorg behandeld. U krijgt daardoor een perfect aangelegde tuin in Den Bosch waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Gras en Groen Hoveniers 100% klanttevredenheidsgarantie

 1. 10 jaar garantie op uw kunstgras.
 2. 3 maanden garantie op het leggen van graszoden.
 3. Op uw bestrating krijgt u 1 jaar garantie op verzakkingen.
 4. Planten en bloemen in uw tuin hebben 1 seizoen garantie.
 5. 10 jaar garantie op uw schutting.

Kunstgras leggen in Den Bosch

Kunstgras kent een toenemende populariteit voor toepassingen in de tuin. Met name in kleinere of gezinstuinen wordt er door veel klanten om kunstgras gevraagd. Het is een ideale vervanger van graszoden doordat het geen sporen van slijtage of kale plekken gaat vertonen. Een natuurlijk gazon in de schaduw is nooit een succes en spelende kinderen lopen het gras al snel kapot. Bijkomend voordeel van kunstgras is dat er geen viezigheid vanaf komt dat mee naar binnen wordt gelopen. Gras en Groen Hoveniers legt kunstgras dat in Nederland is geproduceerd uit eigen voorraad. Een opdracht voor het leggen van kunstgras kunnen wij dan ook altijd binnen 14 dagen uitvoeren.

Tuinafscheidingen in Den Bosch

Een belangrijk onderdeel van uw tuin in Den Bosch is de tuinafscheiding. Deze vormt een fysieke afscheiding van uw tuin en geeft u privacy en een veilig gevoel. Gras en Groen Hoveniers kan allerlei verschillende soorten tuinafscheidingen bij u leveren en plaatsen. Onderstaande producten kunt u tevens terug vinden in onze showtuin.

Specialisaties

Naast bovengenoemde werkzaamheden die ons bedrijf kan uitvoeren hebben onze hoveniers nog meer specialisaties. Deze zijn op de website terug te vinden op de gelijknamige pagina. Hieronder vindt u een opsomming van de overige specialisaties van onze hoveniers:

 Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg in Empel

Familie Leenheers


5

"Creatief, snel en een goede service!"

Lees verder
Overzicht

Afgeronde projecten in Den Bosch

Gras en Groen Hoveniers vindt het belangrijk dat u zich een duidelijk beeld kunt vormen bij de werkzaamheden die onze medewerkers uit kunnen voeren. Speciaal daarvoor zijn er op de website afgeronde projecten. Hier laten wij zo goed mogelijk zien hoe onze hoveniers een tuin aanleggen. De projecten zijn onderverdeeld in verschillende tuinstijlen, zo kunt u kijken wat voor type tuin aansluit bij uw wensen.

Wat hebben wij gedaan bij onderstaand project?

De wens van onze klant in Den Bosch was, om de tuin weer aantrekkelijk en leuk te maken voor de kinderen. Nadat onze hovenier deze wens in vervulling had laten gaan, was de tuin weer helemaal leuk om in te spelen! Door de ongelijke vakkenverdeling van de bestrating en het kunstgras, heeft de tuin een speelse look en blijft de indeling toch praktisch. Dankzij onze hovenier is de tuin nu niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. Een tevreden klant in Den Bosch (en natuurlijk ook in andere plaatsen), dat is waar Gras en Groen voor gaat!


Afgeronde projecten in Den Bosch

 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 1
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 2
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 3
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 4
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 5
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 6
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 7
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 8
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 9
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 10
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 11
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 12
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 13
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 14
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 15
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 16
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 17
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 18
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 19
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 20

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!