Hovenier Den Bosch

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige hovenier in Den Bosch? Gras en Groen Hoveniers uit ‘s-Hertogenbosch is een energiek hoveniersbedrijf dat de realisatie van uw tuinwensen centraal stelt. Wij bieden u een klantvriendelijke aanpak, kennis en passie voor het groen en een goed luisterend oor. Dit zorgt ervoor dat uw wensen worden vertaald tot een aansprekend tuinontwerp, gedegen onderhoudsplan of de realisatie van het ontbrekende element in uw tuin in Den Bosch!

Waarom kiezen voor een hovenier van Gras en Groen?

Tuinontwerp Den Bosch

De realisatie van uw geliefde tuin begint met een tuinontwerp dat past bij uw tuinwensen en de mogelijkheden van uw tuin in Den Bosch. De eerste stap wordt gezet tijdens een vrijblijvend adviesgesprek, hierin inventariseert de hovenier van Gras en Groen uw wensen en mogelijkheden in uw tuin.

Binnen één werkweek ontvangt u van Gras en Groen de eerste schetsen. Wanneer beide partijen aan de vervolgafspraak een goed gevoel overhouden wordt het tuinontwerp tot in detail en weder goedkeuring uitgewerkt. Uiteraard hoort hier een gespecificeerde kostenbegroting bij die wij aan u toe zullen lichten.


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier-den-bosch-4

Tuinaanleg Den Bosch

Gedurende de aanleg van uw geliefde tuin in Den Bosch volgen onze hoveniers een haalbare planning waarvan u uiteraard op de hoogte wordt gesteld. Door te werken met vaste teams en alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren weten wij de werkzaamheden op tijd op te leveren.

Naast een vakbekwame uitvoering zijn de gekozen materialen enorm bepalend voor een duurzame aanleg van uw tuin. Om die reden werken wij met vaste leveranciers die een hoogwaardige kwaliteit en dus een lange levensduur garanderen.

Onderdelen van uw tuinaanleg kunnen zijn:

Grondwerkzaamheden

De eerste stap gedurende de tuinaanleg bestaat uit grondwerkzaamheden. Het zandbed voor de bestrating wordt op hoogte gebracht, maar tevens wordt er gekeken naar de gesteldheid van de bodem. Om in de toekomst een florerende tuin te hebben zijn een goede waterdoorlatendheid, vruchtbare grond en het organisch stofgehalte van belang. Onze hovenier legt hier de basis voor al het moois dat de tuin te bieden heeft!

Sierbestrating

De uitgekozen sierbestrating geeft structuur en sfeer aan de tuin. Met name op dit vlak is een vakkundige hovenier onderscheidend. Het leggen van keramische terrastegels bijvoorbeeld is een vak opzich. Bij het leggen van sierbestrating in uw tuin in Den Bosch let de hovenier op het volgende:

Beplanting

De beplanting is in de ogen van Gras en Groen het belangrijkste element in de tuin. Het dichterbij halen van de natuur en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft komt hierin tot uiting. Tijdens het ontwerp zijn de tuinplanten geselecteerd op bladkleuring, bloeiperiode en standplaats. Als de hovenier in uw tuin in Den Bosch start met het aanplanten van hagen en borders en leggen van graszoden komt uw tuin helemaal tot leven!

Tuin timmerwerk

Ontbreekt het u aan bijvoorbeeld opbergruimte? Dan is tuintimmerwerk onmisbaar! De hovenier van Gras en Groen kan met hout elk type tuinhuis, overkapping of pergola realiseren. Wilt u in uw tuin in Den Bosch langer genieten van een zomeravond of zelfs het seizoen verlengen? Vraag dan eens naar de mogelijkheden en bespreek uw wensen!

Bijzondere elementen

Elke tuin vraagt om één of meer blikvangers. Zij maken de tuin bijzonder en geven u een langdurig plezier. Deze blikvanger kan zijn een prachtige plant, fraaie vlonder of een border gevormd met corten staal. Maar als er nou één blikvanger is die er boven uitsteekt dat is het wel een vijver. Wie een vijver laat aanleggen heeft gegarandeerd een element dat de aandacht trekt van elke tuinbezoeker!Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinonderhoud Tilburg

Micky Jooren


5

"Ik heb al een paar keer gebruik gemaakt van hun diensten en zal dat ook zeker in de toekomst blijven doen."

Lees verder
Overzicht

Tuinonderhoud Den Bosch

Na een drukke werkdag of volle werkweek heeft u waarschijnlijk geen energie of tijd om ook nog eens hard aan het werk te gaan in uw eigen tuin. Waarom laat u het tuinonderhoud in Den Bosch dan niet uitvoeren door een echte hovenier? Hij zorgt ervoor dat uw tuin weer prachtig in model wordt gesnoeid en bovendien verlost hij u van al het groenafval!

Tuinonderhoud laten uitvoeren door een hovenier

Afgeronde projecten en referenties in Den Bosch

De kwaliteit van onze hoveniers wordt voor u pas pas echt duidelijk zodra zij in uw tuin aan het werk zijn. Wat u al wel een duidelijk beeld kan geven zijn de bestaande klanten van Gras en Groen. Middels het fotograferen van de afgeronde projecten kunnen wij een groot deel alvast laten zien. Daarnaast vertellen de reviews van klanten, die zij bij Google hebben achtergelaten, een eerlijk verhaal. bent u de volgende die een positieve referentie schrijft?

Afgerond project in Den Bosch

Eind 2015 hebben we voor de eerste keer kennis gemaakt met Edith Grubben. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan haar tuin heeft zij haar tuinwensen kenbaar gemaakt. In een openhartig gesprek vertelde zij dat meerdere bedrijven een tuin aan konden leggen maar dat ze vooral het vertrouwen wilde hebben in de service van het bedrijf.

Jasper Brands kreeg al snel het vertrouwen en groen licht voor de uitvoering van het door hem gemaakte tuinontwerp. Strakke lijnen en veel verschillende materialen hebben tot een moderne en onderhoudsvriendelijke tuin geleid.


Afgeronde projecten in Den Bosch

 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 1
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 2
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 3
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 4
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 5
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 6
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 7
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 8
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 9
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 10
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 11
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 12
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 13
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 14
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 15
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 16
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 17
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 18
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 19
 • Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch - 20

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!