Hovenier Oss

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige hovenier in OssGras en Groen Hoveniers uit ‘s-Hertogenbosch is een energiek hoveniersbedrijf dat de realisatie van uw tuinwensen centraal stelt. Wij bieden u een klantvriendelijke aanpak, kennis en passie voor het groen en een goed luisterend oor. Dit zorgt ervoor dat uw wensen worden vertaald tot een aansprekend tuinontwerp, gedegen onderhoudsplan of de realisatie van het ontbrekende element in uw tuin in Oss!

Waarom kiezen voor een hovenier van Gras en Groen?

Tuinontwerp Oss

De realisatie van uw geliefde tuin begint met een tuinontwerp dat past bij uw tuinwensen en de mogelijkheden van uw tuin in Oss. De eerste stap wordt gezet tijdens een vrijblijvend adviesgesprek, hierin inventariseert de hovenier van Gras en Groen uw wensen en mogelijkheden in uw tuin.

Binnen één werkweek ontvangt u van Gras en Groen de eerste schetsen. Wanneer beide partijen aan de vervolgafspraak een goed gevoel overhouden wordt het tuinontwerp tot in detail en weder goedkeuring uitgewerkt. Uiteraard hoort hier een gespecificeerde kostenbegroting bij die wij aan u toe zullen lichten.


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier-den-bosch-4

Tuinaanleg Oss

Gedurende de aanleg van uw geliefde tuin in Oss volgen onze hoveniers een haalbare planning waarvan u uiteraard op de hoogte wordt gesteld. Door te werken met vaste teams en alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren weten wij de werkzaamheden op tijd op te leveren.

Naast een vakbekwame uitvoering zijn de gekozen materialen enorm bepalend voor een duurzame aanleg van uw tuin. Om die reden werken wij met vaste leveranciers die een hoogwaardige kwaliteit en dus een lange levensduur garanderen.

Onderdelen van uw tuinaanleg kunnen zijn:

Grondwerkzaamheden

De eerste stap gedurende de tuinaanleg bestaat uit grondwerkzaamheden. Het zandbed voor de bestrating wordt op hoogte gebracht, maar tevens wordt er gekeken naar de gesteldheid van de bodem. Om in de toekomst een florerende tuin te hebben zijn een goede waterdoorlatendheid, vruchtbare grond en het organisch stofgehalte van belang. Onze hovenier legt hier de basis voor al het moois dat de tuin te bieden heeft!

Sierbestrating

De uitgekozen sierbestrating geeft structuur en sfeer aan de tuin. Met name op dit vlak is een vakkundige hovenier onderscheidend. Het leggen van keramische terrastegels bijvoorbeeld is een vak opzich. Bij het leggen van sierbestrating in uw tuin in Oss let de hovenier op het volgende:

Beplanting

De beplanting is in de ogen van Gras en Groen het belangrijkste element in de tuin. Het dichterbij halen van de natuur en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft komt hierin tot uiting. Tijdens het ontwerp zijn de tuinplanten geselecteerd op bladkleuring, bloeiperiode en standplaats. Als de hovenier in uw tuin in Oss start met het aanplanten van hagen en borders en leggen van graszoden komt uw tuin helemaal tot leven!

Tuin timmerwerk

Ontbreekt het u aan bijvoorbeeld opbergruimte? Dan is tuintimmerwerk onmisbaar! De hovenier van Gras en Groen kan met hout elk type tuinhuis, overkapping of pergola realiseren. Wilt u in uw tuin in Oss langer genieten van een zomeravond of zelfs het seizoen verlengen? Vraag dan eens naar de mogelijkheden en bespreek uw wensen!

Bijzondere elementen

Elke tuin vraagt om één of meer blikvangers. Zij maken de tuin bijzonder en geven u een langdurig plezier. Deze blikvanger kan zijn een prachtige plant, fraaie vlonder of een border gevormd met corten staal. Maar als er nou één blikvanger is die er boven uitsteekt dat is het wel een vijver. Wie een vijver laat aanleggen heeft gegarandeerd een element dat de aandacht trekt van elke tuinbezoeker!Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Rosmalen

Jos Janssen


5

"We zijn erg tevreden, kortom een aanrader."

Lees verder
Overzicht

Tuinonderhoud Oss

Na een drukke werkdag of volle werkweek heeft u waarschijnlijk geen energie of tijd om ook nog eens hard aan het werk te gaan in uw eigen tuin. Waarom laat u het tuinonderhoud in Oss dan niet uitvoeren door een echte hovenier? Hij zorgt ervoor dat uw tuin weer prachtig in model wordt gesnoeid en bovendien verlost hij u van al het groenafval!

Tuinonderhoud laten uitvoeren door een hovenier

Afgeronde projecten en referenties in Oss

De kwaliteit van onze hoveniers wordt voor u pas pas echt duidelijk zodra zij in uw tuin aan het werk zijn. Wat u al wel een duidelijk beeld kan geven zijn de bestaande klanten van Gras en Groen. Middels het fotograferen van de afgeronde projecten kunnen wij een groot deel alvast laten zien. Daarnaast vertellen de reviews van klanten, die zij bij Google hebben achtergelaten, een eerlijk verhaal. bent u de volgende die een positieve referentie schrijft?

Afgerond project in Oss

De bestaande tuin was, nadat men er jarenlang veel plezier van had gehad, aan renovatie toe. Het houten barretje begon last te krijgen van houtrot en de Ceder (naaldboom) drukte met haar wortels en stam tegen de tuinafscheiding. Om de gemetselde muur te behouden was het dus de hoogste tijd om in te grijpen!

Douglas overkapping

Tijdens de bezoekjes aan vrienden in Scandinavië ontstond de wens ontstaan om het hele jaar buiten te kunnen zitten. “Is daar iets voor te bedenken in onze nieuwe tuin?” Door het bouwen van een overkapping voorzien van een terrasverwarmer is dit vanaf nu mogelijk. Het douglashout geeft de overkapping een warme uitstraling en vormt een fraaie blikvanger in de tuin.

Luxe sierbestrating

In eerste instantie had men de wens een houten vlonder onder de overkapping te leggen. Bij het uitzoeken van de sierbestrating voor de tuin veranderde men van gedachte. De keramische “houtlook” tegels sloten qua uitstraling aan bij hetgeen men voor ogen had. Het terras is aangelegd met een natuurstenen tegel welke gevoegd is om de groei van onkruid tegen te gaan. Het geeft de tuin een luxueuze uitstraling. Fraai is ook het contrast met de rood bruine waaltjes.

Beplanting

De mix van groenblijvende en bloeiende planten geeft door het jaar heen een wisselend beeld van de tuin. Op het moment dat de eindfoto’s zijn gemaakt stonden de Verbena Bonariensis en Echinacea Purpurea prachtig in bloei. Daarmee is aan alle wensen voldaan en kan er in de zomer langdurig genoten worden van de tuin.


Afgeronde projecten in Oss

 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss
 • stadstuin Oss

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!