Hovenier Vlijmen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige hovenier in VlijmenGras en Groen Hoveniers uit ‘s-Hertogenbosch is een energiek hoveniersbedrijf dat de realisatie van uw tuinwensen centraal stelt. Wij bieden u een klantvriendelijke aanpak, kennis en passie voor het groen en een goed luisterend oor. Dit zorgt ervoor dat uw wensen worden vertaald tot een aansprekend tuinontwerp, gedegen onderhoudsplan of de realisatie van het ontbrekende element in uw tuin in Vlijmen!

Waarom kiezen voor een hovenier van Gras en Groen?

Tuinontwerp Vlijmen

De realisatie van uw geliefde tuin begint met een tuinontwerp dat past bij uw tuinwensen en de mogelijkheden van uw tuin in Vlijmen. De eerste stap wordt gezet tijdens een vrijblijvend adviesgesprek, hierin inventariseert de hovenier van Gras en Groen uw wensen en mogelijkheden in uw tuin.

Binnen één werkweek ontvangt u van Gras en Groen de eerste schetsen. Wanneer beide partijen aan de vervolgafspraak een goed gevoel overhouden wordt het tuinontwerp tot in detail en weder goedkeuring uitgewerkt. Uiteraard hoort hier een gespecificeerde kostenbegroting bij die wij aan u toe zullen lichten.


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier-den-bosch-4

Tuinaanleg Vlijmen

Gedurende de aanleg van uw geliefde tuin in Vlijmen volgen onze hoveniers een haalbare planning waarvan u uiteraard op de hoogte wordt gesteld. Door te werken met vaste teams en alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren weten wij de werkzaamheden op tijd op te leveren.

Naast een vakbekwame uitvoering zijn de gekozen materialen enorm bepalend voor een duurzame aanleg van uw tuin. Om die reden werken wij met vaste leveranciers die een hoogwaardige kwaliteit en dus een lange levensduur garanderen.

Onderdelen van uw tuinaanleg kunnen zijn:

Grondwerkzaamheden

De eerste stap gedurende de tuinaanleg bestaat uit grondwerkzaamheden. Het zandbed voor de bestrating wordt op hoogte gebracht, maar tevens wordt er gekeken naar de gesteldheid van de bodem. Om in de toekomst een florerende tuin te hebben zijn een goede waterdoorlatendheid, vruchtbare grond en het organisch stofgehalte van belang. Onze hovenier legt hier de basis voor al het moois dat de tuin te bieden heeft!

Sierbestrating

De uitgekozen sierbestrating geeft structuur en sfeer aan de tuin. Met name op dit vlak is een vakkundige hovenier onderscheidend. Het leggen van keramische terrastegels bijvoorbeeld is een vak opzich. Bij het leggen van sierbestrating in uw tuin in Vlijmen let de hovenier op het volgende:

Beplanting

De beplanting is in de ogen van Gras en Groen het belangrijkste element in de tuin. Het dichterbij halen van de natuur en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft komt hierin tot uiting. Tijdens het ontwerp zijn de tuinplanten geselecteerd op bladkleuring, bloeiperiode en standplaats. Als de hovenier in uw tuin in Vlijmen start met het aanplanten van hagen en borders en leggen van graszoden komt uw tuin helemaal tot leven!

Tuin timmerwerk

Ontbreekt het u aan bijvoorbeeld opbergruimte? Dan is tuintimmerwerk onmisbaar! De hovenier van Gras en Groen kan met hout elk type tuinhuis, overkapping of pergola realiseren. Wilt u in uw tuin in Vlijmen langer genieten van een zomeravond of zelfs het seizoen verlengen? Vraag dan eens naar de mogelijkheden en bespreek uw wensen!

Bijzondere elementen

Elke tuin vraagt om één of meer blikvangers. Zij maken de tuin bijzonder en geven u een langdurig plezier. Deze blikvanger kan zijn een prachtige plant, fraaie vlonder of een border gevormd met corten staal. Maar als er nou één blikvanger is die er boven uitsteekt dat is het wel een vijver. Wie een vijver laat aanleggen heeft gegarandeerd een element dat de aandacht trekt van elke tuinbezoeker!Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Herten

Adri Kieboom


5

"We kwamen tot de conclusie dat we nergens betere tuin aanleg zouden krijgen dan door Gras en Groen. "

Lees verder
Overzicht

Tuinonderhoud Vlijmen

Na een drukke werkdag of volle werkweek heeft u waarschijnlijk geen energie of tijd om ook nog eens hard aan het werk te gaan in uw eigen tuin. Waarom laat u het tuinonderhoud in Vlijmen dan niet uitvoeren door een echte hovenier? Hij zorgt ervoor dat uw tuin weer prachtig in model wordt gesnoeid en bovendien verlost hij u van al het groenafval!

Tuinonderhoud laten uitvoeren door een hovenier

Afgeronde projecten en referenties in Vlijmen

De kwaliteit van onze hoveniers wordt voor u pas pas echt duidelijk zodra zij in uw tuin aan het werk zijn. Wat u al wel een duidelijk beeld kan geven zijn de bestaande klanten van Gras en Groen. Middels het fotograferen van de afgeronde projecten kunnen wij een groot deel alvast laten zien. Daarnaast vertellen de reviews van klanten, die zij bij Google hebben achtergelaten, een eerlijk verhaal. bent u de volgende die een positieve referentie schrijft?

Afgerond project in Vlijmen

Er wordt hard gewerkt in Vlijmen. Op een mooie locatie aan de rand van Vlijmen verrijzen in de wijk Lavendel enkele schitterende woningen. Dankzij de bijzondere bouwstijl zijn er statige en dankzij de rietenkap toch landelijke woningen gebouwd welke mooi opgaan ion de omgeving. Onlangs leverde Gras en Groen Hoveniers deze tuin op.

Tuinstijl in harmonie met de woning

Het landelijke van de woning is terug te vinden in de tuin. Een open en groen karakter geven de tuin een uiterst vriendelijke uitstraling. De woning en tuin sluiten hierdoor perfect op elkaar aan, mede ook doordat de overkapping in dezelfde stijl is afgetimmerd als de woning. De ronde vormen in de tuinpaden, het gazon en beplanting dragen bij aan de landelijke tuinsfeer.

Douglas hout overkapping

Achter in de tuin is er ruimte voor ontspanning. Ongeacht het weer kan er buiten gezeten worden. Dit geeft een gevoel van vrijheid dat onmisbaar is voor veel “buiten” mensen. De planken die gepotdekseld zijn geven de overkapping niet alleen een luxe uitstraling, ze sluiten naadloos aan bij het geheel. Daardoor is de overkapping zelfs een blikvanger geworden in de tuin.

Veel groen en ruimte voor de kinderen

Dankzij het grote gazon en de trampoline is er ook volop ruimte voor de kinderen om te spelen. Door de trampoline verlaagd te plaatsen wordt deze grotendeels uit het zicht geplaatst. Dankzij deze fraaie manier van plaatsten is de trampoline niet storend en wellicht minstens zo belangrijk: veiliger in gebruik.


Afgeronde projecten in Vlijmen

 • landelijke tuin Vijmen
 • landelijke tuin Vijmen
 • landelijke tuin Vlijmen
 • landelijke tuin Vlijmen
 • landelijke tuin Vlijmen
 • landelijke tuin Vlijmen
 • landelijke tuin Vlijmen
 • landelijke tuin Vlijmen
 • landelijke tuin Vlijmen
 • landelijke tuin Vlijmen
 • landelijke tuin Vlijmen
 • landelijke tuin Vlijmen

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!