Hovenier Vught

Bent u op zoek naar een hovenier voor werkzaamheden in uw tuin in Vught? Gras en Groen Hoveniers uit Den Bosch is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf dat vakwerk aflevert en daar heldere garanties op geeft. Hoveniersbedrijf Gras en Groen kan uw tuinaanleg of tuinrenovatie van begin tot eind volledig voor u in Vught verzorgen. Wij hebben een eigen tuinontwerper die bij u thuis langs komt voor een vrijblijvend gesprek. Geeft dit gesprek u voldoende vertrouwen dan gaan we samen aan de slag om uw wensen te vertalen naar een eigentijdse tuin passend bij uw woonsituatie. 

Enkele speerpunten van Gras en Groen Hoveniers zijn:

Tuinontwerp Vught

De aanleg of renovatie van uw tuin in Vught begint met een mooi en creatief tuinontwerp. Gras en Groen Hoveniers heeft een tuinarchitect in dienst die voor u een 3d tuinontwerp kan verzorgen. Dankzij het tuinontwerp kunt u een duidelijk beeld krijgen hoe uw droomtuin er uit komt te zien. Bij het tuinontwerp zijn elementen zoals blikvangers, licht en schaduw en de juiste tuinstijl die aansluit bij uw woning en wensen van groot belang. Dit zorgt ervoor dat uw tuin de juiste sfeer krijgt en dit brengt een bepaalde rust met zich mee.

Tuinen in Vught dienen te passen in de groene omgeving die Vught kent. Met de Vughtse heide, Ijzerenman, Loonse en Drunense duinen en Bossche broek is Vught volledig ingesloten door de natuur. Dat is iets unieks wat wij graag terug laten komen in uw tuin. De voordelen die de groene omgeving van Vught te bieden hebben ziet u terug in met name de fauna die hun weg zullen vinden naar uw tuin. 


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch

Tuinaanleg Vught

Het tuinontwerp vormt het uitgangspunt voor de aanleg van uw tuin. Zoals gezegd kan dit ontwerp door onze tuinarchitect verzorgd worden, wij kunnen echter ook uw eigen tuinontwerp in uw tuin uitvoeren. Tijdens de aanleg van uw tuin werken de hoveniers van Gras en Groen met hun eigen materialen en gereedschappen. De materialen die worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit, daardoor bent u ervan verzekerd van een duurzaam karakter. De, in overeenstemming met u, gekozen materialen worden door onze ervaren hoveniers met de grootste zorg behandeld. U krijgt daardoor een perfect aangelegde tuin in Vught waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Gras en Groen Hoveniers 100% klanttevredenheidsgarantie

 1. 10 jaar garantie op uw kunstgras.
 2. 3 maanden garantie op het leggen van graszoden.
 3. Op uw bestrating krijgt u 1 jaar garantie op verzakkingen.
 4. Planten en bloemen in uw tuin hebben 1 seizoen garantie.
 5. 10 jaar garantie op uw schutting.

Kunstgras leggen in Vught

Kunstgras kent een toenemende populariteit voor toepassingen in de tuin. Met name in kleinere of gezinstuinen wordt er door veel klanten om kunstgras gevraagd. Het is een ideale vervanger van graszoden doordat het geen sporen van slijtage of kale plekken gaat vertonen. Een natuurlijk gazon in de schaduw is nooit een succes en spelende kinderen lopen het gras al snel kapot. Bijkomend voordeel van kunstgras is dat er geen viezigheid vanaf komt dat mee naar binnen wordt gelopen. Gras en Groen Hoveniers legt kunstgras dat in Nederland is geproduceerd uit eigen voorraad. Een opdracht voor het leggen van kunstgras kunnen wij dan ook altijd binnen 14 dagen uitvoeren.

Tuinafscheidingen in Vught

Een belangrijk onderdeel van uw tuin in Vught is de tuinafscheiding. Deze vormt een fysieke afscheiding van uw tuin en geeft u privacy en een veilig gevoel. Gras en Groen Hoveniers kan allerlei verschillende soorten tuinafscheidingen bij u leveren en plaatsen. Onderstaande producten kunt u tevens terug vinden in onze showtuin.

Specialisaties

Naast bovengenoemde werkzaamheden die ons bedrijf kan uitvoeren hebben onze hoveniers nog meer specialisaties. Deze zijn op de website terug te vinden op de gelijknamige pagina. Hieronder vindt u een opsomming van de overige specialisaties van onze hoveniers:

 



Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Engelen

Verstappen


5

"Het werk hebben ze zeer goed uitgevoerd"

Lees verder
Overzicht

Afgeronde projecten in Vught

Gras en Groen Hoveniers vindt het belangrijk dat u zich een duidelijk beeld kunt vormen bij de werkzaamheden die onze medewerkers uit kunnen voeren. Speciaal daarvoor zijn er op de website afgeronde projecten. Hier laten wij zo goed mogelijk zien hoe onze hoveniers een tuin aanleggen. De projecten zijn onderverdeeld in verschillende tuinstijlen, zo kunt u kijken wat voor type tuin aansluit bij uw wensen.

Wat hebben wij gedaan bij onderstaand project?

Onze hovenier heeft in Vught een moderne tuin aangelegd, waarbij rekening is gehouden met de wensen van zowel de ouders als de kinderen. Door een aanzienlijk deel van de bodembedekkers langs het huis weg te halen en te vervangen door een ijzeren grofmazig hekwerk, aangeplant met hedera, ontstaat een veel ruimere achtertuin met een open look.

Speciaal voor de kinderen is er een gazon aangelegd in deze tuin in Vught, zodat ook zij van de tuin kunnen genieten en er lekker in kunnen spelen. Een leuke tuin voor jong en oud, dankzij onze hovenier!


Afgeronde projecten in Vught

 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught
 • Moderne tuin Vught

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!