Hovenier

Gras en Groen is een gerenommeerd hoveniersbedrijf uit Den Bosch. Wij verzorgen de complete aanleg van begin tot eind voor zowel de particuliere als zakelijke markt. U kunt bij ons ook terecht voor losse diensten zoals tuinonderhoud, bestraten of timmerwerken. Bent u op zoek naar een vakkundige hovenier voor werkzaamheden in uw tuin? Dan bent u bij Gras en Groen aan het juiste adres!

Waaron een hovenier inschakelen voor werkzaamheden in de tuin?

Werken in de tuin is populair: het succes van bouwmarkten en tuincentrums tonen dit aan. Waarom zou u een hovenier inschakelen om de werkzaamheden uit te voeren? Hiervoor zijn natuurlijk legio redenen te benoemen. Het afgeven van garanties en de zekerheid dat de werkzaamheden binnen de gewenste termijn zijn afgerond zijn hier voorbeelden van. Toch zijn er een aantal zaken belangrijker in onze ogen:

Voorkomen van verzakkingen in de bestrating

Het juiste gereedschap is vaak het halve werk. Gras en Groen beschikt over een zeer uitgebreid machinepark waardoor we voor elke klus het juiste gereedschap gebruiken. Krachtige trilplaten en een sterke, dragende onderbouw voor uw bestrating voorkomen verzakkingen. Geen opstaande randen in uw bestrating of tuinmeubilair dat wiebelt: die garantie ontvangt u van de hovenier van Gras en Groen!

Voldoende afschot om waterproblemen te voorkomen

Regenwater kan tot grote problemen leiden in uw tuin. Het is vervelend als het op de bestrating blijft staan, maar het wordt pas echt vervelend wanneer het de verkeerde kant uitloopt, bjvoorbeeld uw schuur in. Doordat onze hovenier met een laser werkt en hoogtes dus nauwkeurig uitzet, voorkomt hij deze problemen. Als het echt niet anders kan of noodzakelijk is voor uw grote terras kunnen er drainagegoten worden geplaatst. Deze zorgen voor een goede afwatering en voorkomen dat uw tuinplanten verdrinken in natte perioden.

Tuinplanten die aansluiten bij uw wensen en locatie in de tuin

Elke tuinplant heeft zijn eigen manier van groeien: kruipend over de bodem, breed uitgroeiend of altijd groen in de schaduw. Jasper Brands heeft een ontzettend grote kennis op het gebied van tuinplanten. Hij kan er als geen ander voor zorgen dat de tuinplanten aansluiten bij uw wensen. Door de tuinplanten op de juiste plaats te zetten in de volle zon of juist schaduw zal deze bovendien in een goede conditie zijn.

Vakmanschap zorgt voor een langere levensduur van uw tuin

Door een gedegen aanleg van uw tuin worden mogelijke ergenissen weggenomen. Uw tuin zal daardoor aan uw wensen voldoen en floreren. Dit zorgt er, in combinatie met kwalitatief hoogwaardige kwaliteiten, voor dat uw tuin een lange levensduur kent. Een tuin die u gelukkig maakt, geeft immers geen aanleiding tot renovatie!


Hovenier
Hovenier
Hovenier
Hovenier
Hovenier

Onze hovenier is zeer breed inzetbaar

Een hovenier is eigenlijk een soort van alleskunner. Timmerman, stratenmaker, loodgieter, elektriciën en plantenkenner ineen. Gezien de klantvriendelijkheid van ons personeel komt daar de verkoper ook nog eens bij. Overdrijven is natuurlijk een kunst, maar het hoveniersvak is zonder meer enorm veelzijdig.

Welke hovenier u nodig heeft is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Voor de allround werkzaamheden maakt het niet uit wie wij sturen: elke hovenier kan deze uitvoeren. Voor een aantal specifieke klusjes sturen wij onze specialist op het desbetreffende gebied!

Gespecialiseerde hoveniers hebben wij op het gebied van:Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Engelen

Ingrid Dobbelstein


5

"Ze zijn goed bereikbaar, prettig informeel en nog eens aardig ook."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Het werkgebied van onze hoveniers

Den Bosch is de uitvalbasis voor de hoveniers van Gras en Groen. Als werkgebied geldt grofweg een straal van 35 kilometer enkele reis vanaf Den Bosch. Dat betekent dat alle woonplaatsen tussen Tilburg, Waalwijk, Zaltbommel en Oss binnen het werkgebied vallen.

Berghem Best Cromvoirt
Den Bosch Den Dungen Drunen
Empel Engelen Heesch
Helvoirt Oss Rosmalen
Schijndel Sint-Michielsgestel Tilburg
Waalwijk Vlijmen Vught

 

Onderstaande diensten worden ook landelijk aangeboden:


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!