Kindvriendelijke tuin

Niets is fijner dan bij mooi weer de deur naar de tuin open te doen en te weten dat je kinderen daar fijn en veilig kunnen spelen. Een kindvriendelijke tuin dient dan ook specifiek op de wensen van een gezin te worden afgestemd. De verandering van een tweepersoonshuishouden naar een gezin zal niet alleen binnenshuis merkbaar zijn.

Een kindvriendelijke tuin, de tuin voor het hele gezin

Naarmate het aantal personen in een gezin groeit, moeten vele verhuizen naar een groter huis. Vaak hoort hier een grotere tuin bij. De financiële middelen zijn zelden onuitputtelijk en dus hoort hier bij de aanleg rekening mee te worden gehouden. Wij hebben ruimschoots ervaring om met praktische tuinontwerpen te voldoen aan de wensen van het hele gezin. Een kindvriendelijke tuin kan ook voor de ouders erg prettig zijn!


Kindvriendelijke tuin
Kindvriendelijke tuin
Kindvriendelijke tuin
Kindvriendelijke tuin
Kindvriendelijke tuin

Wensen en budget

De tuinplanten en de bestrating zijn de duurste elementen in de familietuin. Door deze posten beperkt te houden en veel graszoden te leggen, is het mogelijk om voor relatief weinig geld een mooie tuin aan te leggen. In een later stadium is het altijd nog mogelijk om planten of potten toe te voegen aan uw tuin. Voor wie de kinderen kennis wil laten maken met hoe alles groeit en bloeit, is een moestuin vaak een leuke toevoeging. Door het vormen van een verhoogde border kan een eetbare kindvriendelijke tuin worden gecreëerd.

Kenmerken van een kindvriendelijke tuin

Kinderen en veiligheid

In een kindvriendelijke tuin moeten kinderen buiten kunnen spelen zonder dat u continu toezicht hoeft te houden. Belangrijk daarbij is om een stukje veiligheid in te bouwen. Spelende kinderen kennen geen gevaar of letten daar niet op als ze met elkaar bezig zijn. Er is een aantal belangrijke punten waardoor wij extra veiligheid bij u in de tuin kunnen inbouwen:Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Den Bosch

Fam. de Rooij


5

"Van het eerste bezoek, de contactmomenten, de aanleg zelf en de flexibiliteit bij onze gewijzigde wensen tijdens aanleg."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Een kindvriendelijke tuin met oog voor detail

Wanneer wij rekening houden met veiligheid en open ruimtes voor de kinderen om te spelen, betekent dat niet dat er geen leuk ontwerp kan worden toegepast. Door verrassende materialen te gebruiken of de tuin op een andere manier in te delen, kan een heel bijzonder effect ontstaan. U hoeft dus niet te wachten tot uw kinderen volwassen zijn om een mooie tuin aan te laten leggen.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!