Garanties van Gras en Groen Hoveniers

Garanties van Gras en Groen Hoveniers

Bij Gras en Groen Hoveniers staat een heldere en duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Onderdeel van een duidelijke en heldere communicatie zijn ook enkele garanties die wij met u afstemmen. Deze garanties hebben betrekking op de materialen en werkzaamheden die wij aan u leveren en uitvoeren waar de kwaliteit voorop staat.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag voor een vrijblijvende afspraak

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uw aanvraag voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis wordt, met uitzondering van de zondag, altijd binnen 24 uur verwerkt. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Werkzaamheden worden binnen 14 dagen gestart

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag of bezoek aan onze showtuin plannen wij een kijkafspraak bij u thuis in. Tijdens dit bezoek luisteren wij naar uw wensen in uw tuin. In samenspraak met u word een ontwerp gemaakt. Wij streven ernaar dit ontwerp binnen 10 dagen na ons bezoek aan u te presenteren. Wanneer het tuinontwerp akkoord is ontvangt u een gespecificeerde offerte.

Wanneer u hiermee akkoord gaat streven wij ernaar de werkzaamheden binnen 14 dagen op te starten. Wilt u de opdracht liever op een later tijdstip uit laten voeren? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Buiten werken wordt door onze medewerkers als erg prettig ervaren. Helaas zijn er ook nadelen aan verbonden. Wanneer er te veel regen is gevallen, kan het voor komen dat werkzaamheden uitgesteld moeten worden. Wij proberen bij een natte ondergrond geen risico te nemen om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij hopen in dat geval op uw begrip en plannen de werkzaamheden op zo korte mogelijk termijn in overleg met u op een nieuwe datum in.

 

Uw tuin wordt pas opgeleverd wanneer deze naar tevredenheid is afgewerkt

Na het afronden van de laatste werkzaamheden levert uw aanspreekpunt van Gras en Groen Hoveniers de tuin samen met u op. Samen met u word er gekeken of de werkzaamheden en materialen aan uw verwachtingen voldoen.

Mocht de tuin nog niet aan uw verwachtingen voldoen dan gaan wij hiermee aan de slag, en stoppen pas wanneer u tevreden bent

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!