Bedrijfsvideo's

Om u te informeren over de werkzaamheden en werkwijze van Gras en Groen hebben we enkele video's gemaakt. Hierin laten we de aanleg van een complete tuin zien. Daarnaast heeft Gras en Groen enkele specialisaties. Ook deze hebben wij in beeld gebracht om u een goed idee te geven op welke wijze de werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Tuinaanleg moderne gezinstuin Den Bosch

Gras en Groen Hoveniers neemt het volledige proces van de tuin in uitvoering. Vanaf het maken van een tuinontwerp tot en met het tuinonderhoud. Bij deze moderne gezinstuin in Den Bosch hebben we de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd in beeld gebracht. Zo kunt u ook zien op welke wijze wij de tuinaanleg verzorgen.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Keramisch terras aanleggen

Naast de complete tuinaanleg is Gras en Groen Hoveniers ook uw partij voor de aanleg van onderdelen van de tuinaanleg. De aanleg van keramische buitentegels is één van de specialisaties van Gras en Groen Hoveniers. Op vakkundige wijze wordt het keramische terras aangelegd. In onderstaande video kunt u zien op welke wijze dit wordt gedaan!

Composiet vlonder plaatsen Den Bosch

Op een dakterras kan geen complete tuin aangelegd worden. Toch kan deze buitenruimte zo benut worden dat deze volledig functoneel te gebruiken is. Door een composiet dakterras aan te leggen is de verharding onderhoudsvrij en kan er op elke gewenste pek iets geplaatst worden. Zo is er ruimte ontstaan voor een terras, bloembakken en een bubbelbad. Bekijk hieronder op welke wijze dit dakterras is aangelegd.

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!