Werkgebied Gras en Groen Hoveniers

Gras en Groen Hoveniers is een alround hoveniersbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de regio. Vanuit Den Bosch vertrekken dagelijks onze hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud. Waar wij precies werkzaam zijn? Onze hoveniers zijn voornamelijk te vinden in een straal van 50 kilometer rondom Den Bosch. Binnen deze straal vallen steden als Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk, Oss, Uden en Veghel.

De werkzaamheden van Gras en Groen Hoveniers:

Gras en Groen Hoveniers, uw hovenier in de regio

Gras en Groen Hoveniers is gevestigd aan de Hedikhuizerweg 21 in Den Bosch. Veel inwoners van Den Bosch weten inmiddels de weg naar ons bedrijf en website te vinden. Maar ook in de dorpen rondom Den Bosch weten ze ons vaak te vinden voor tuinaanleg.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Tuinaanleg regio Waalwijk

De A59 richting Waalwijk ligt op 3 minuten afstand van ons bedrijf. Daardoor is de regio Waalwijk voor ons een erg fijn werkgebied dat zeer eenvoudig te bereiken is. De aanleg van een moderne tuin of stadstuin bij u thuis kan op korte termijn voor u worden gerealiseerd.

Tuinaanleg regio Tilburg

Den Bosch en Tilburg hebben middels de N65 een directe verbinding. Dankzij deze directe verbinding is de reistijd beperkt en is de tuinaanleg in Tilburg en omgeving geen probleem. Gras en Groen Hoveniers legt uw volledige tuin, of onderdelen zoals kunstgras en schutting, voor u aan.

Tuinaanleg regio Eindhoven

Eindhoven is de grootste stad van Noord-Brabant. De afgelopen jaren is hier gewerkt aan een behoorlijke klantenkring. Omliggende dorpen zoals Best en Veldhoven zijn ook bekend werkgebied. Wilt u een tuinontwerp laten maken en vervolgens uit laten voeren? Gras en Groen Hoveniers is uw hoveniersbedrijf in de regio.

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!