Landelijke tuin

Tuinen gesitueerd in het buitengebied of aan de rand van de bebouwde kom met een open verbinding met het buitengebied dwingen vaak tot de keuze voor een landelijke sfeer. Enige voorwaarde is wel dat het perceel enige omvang heeft. Een landelijke tuin laat zich niet vangen in een beperkte ruimte.

De tuin hoort de schoonheid van het achterliggende gebied te versterken. Dit kan bereikt worden door de tuin een open karakter te geven. Dicht bij de woning kan, door het gebruik van (natuurlijke) tuinafscheidingen, privacy en luwte worden gecreëerd. Verder van de woning af dient een open zicht naar de landelijke omgeving behouden te worden.


Landelijke tuin
Landelijke tuin
Landelijke tuin
Landelijke tuin
Landelijke tuin

Kenmerken van een landelijke tuin

Bestrating in de landelijke tuin

Een grote vijver en omliggende grasvelden zijn van groot belang om het open karakter van de tuin te vormen. Diverse bestratingen zoals terras en tuinpaden geven vorm aan de lijnen in de tuin. Tuinplanten bekleden weelderige en uitbundig bloeiende borders, waardoor de omgeving de tuin in lijkt te komen. Bomen met mooie snoeivormen en met name fruitbomen mogen eigenlijk niet in het plaatje ontbreken.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Den Bosch

Mei-Lin Ong


5

"Snelle communicatie, kundig advies en ook prettig contact met de uitvoerders."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Gras en Groen Hoveniers en landelijke tuinen

Jasper Brands heeft de laatste jaren meerdere grote landelijke tuinen ontworpen en met de hoveniers van Gras en Groen deze tuinen ook aangelegd. Het gazon zorgde daarbij altijd voor een open karakter, waarbij een open zicht naar de mooie omgeving niet vergeten werd. Landelijke tuinen geven door dit open karakter, waar veel plaats is voor zonlicht, de bezoekers een rustgevend en fijn gevoel.

Nieuwsgierig naar wat Gras en Groen Hoveniers voor u ontwerpt?

Onze tuinarchitect Jasper Brands komt graag bij u thuis kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis voor een kennismakingsgesprek. Onze ideeën kunnen in een schets of tuinontwerp worden uitgewerkt. Bij een digitaal tuinontwerp krijgt u een ontwerp waarin alle maten van de tuin zijn verwerkt. Wanneer u de tuin door Gras en Groen Hoveniers laat aanleggen, komen de kosten hiervoor te vervallen.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!