Tuininrichting

Bergingen en tuinkasten

Geplaatst: 20/03/2019 Aangepast: 06/02/2021

Voor veel tuinbezitters is het een bekend probleem. Een chronisch gebrek aan opbergruimte zorgt ervoor dat de tuin nooit helemaal opgeruimd is. Fietsen en speelgoed van de kinderen, bloembakken die niet gebruikt worden en gereedschappen die tegen een muurtje of schutting rusten. Het zorgt allemaal voor een rommelige aanblik van de tuin juist nu je eventjes rustig wilt ontspannen. Is daar dan geen fraaie oplossing voor te bedenken?

Het gebrek aan opbergruimte in de tuin

Door de constante groei van de Nederlandse bevolking is ruimte een kostbaar goed geworden. Kavels zijn met de jaren verder gekrompen en om zo min mogelijk concessies te doen qua woonruimte is de vroeger zo vertrouwde garage verdwenen. Met als gevolg onvoldoende opslagruimte en een rommelige tuin.

Op zaterdagmiddag of zondagochtend kijk ik, mits ik niet zelf in de tuin sta, graag naar tuinklusprogramma's op tv. Met enige regelmaat zetten ze dan een prefab-tuinhuisje op van kunststof. Heel eerlijk gezegd lijkt mij dat toch ook weer niet helemaal de oplossing. Naast de vraagtekens die ik plaats bij de stevigheid van de constructie zijn ze ook niet bijzonder fraai. Dan hebben wij bij Gras en Groen toch wel iets duurzamers te bieden!

Op maat ontworpen bergingen en tuinkasten

De hierboven geschetste situaties van een gebrek aan opbergruimte is aan de tekentafel een veelbesproken probleem. Gelukkig hebben wij hier inmiddels talloze keren een oplossing voor gevonden in de vorm van tuinkasten, tuinhuisjes en bergingen. En het leuke ervan is dat je deze vaak kunt combineren met die andere tuinwens: een knusse tuinoverkapping.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Op maat ontworpen tuinkasten, tuinhuisjes en bergingen
  • Uitgebreide keuze uit designs en houtsoorten
  • Vakkundige montage bij je in de tuin
  • Opleveren van een waterdichte constructie
  • Leggen van verharding als vloer
  • Treffen van voorzieningen voor elektra
  • Complete aanleg (van aangrenzende delen) van de tuin

Bekijk alvast de mogelijkheden

Gerealiseerde opbergmogelijkheden voor de tuin hebben wij in beeld gebracht als afgeronde projecten op de website van Gras en Groen. Hieronder zie je een aantal linkjes die leiden naar de gerealiseerde opbergruimten. Zo krijg je alvast een indruk van de mogelijkheden.

Maak een afspraak of kom langs in de showtuin

Om kennis te maken komen wij graag vrijblijvend bij je langs. Telefonisch, via de mail of door het invullen van het offerteformulier kun je contact opnemen met Gras en Groen. Daarnaast is er 6 dagen in de week de mogelijkheid om de showtuin te bezoeken in Den Bosch. Een aantal mogelijkheden op het gebied van houtbouw kun je daar bekijken in de groene omgeving van aangelegde tuintjes.

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten