Bergingen en tuinkasten

Bergingen en tuinkasten

Geplaatst door: Jasper Brands
Productspecialist Gras en Groen Hoveniers
Volg Jasper Brands op LinkedIn
Geplaatst op: 20-03-2019
Laatst aangepast op: 12-12-2018

Tonyo van Run

Voor veel tuinbezitters is het een bekend probleem. Een chronisch gebrek aan opbergruimte zorgt ervoor dat de tuin nooit helemaal opgeruimd is. Fietsen en speelgoed van de kinderen, bloembakken die niet gebruikt worden en gereedschappen die tegen een muurtje of schutting rusten. Het zorgt allemaal voor een rommelige aanblik van de tuin juist nu je eventjes rustig wilt ontspannen. Is daar dan geen fraaie oplossing voor te bedenken?

Het gebrek aan opbergruimte in de tuin

Door de constante groei van de Nederlandse bevolking is ruimte een kostbaar goed geworden. Kavels zijn met de jaren verder gekrompen en om zo min mogelijk concessies te doen qua woonruimte is de vroeger zo vertrouwde garage verdwenen. Met als gevolg onvoldoende opslagruimte en een rommelige tuin.

Op zaterdagmiddag of zondagochtend kijk ik, mits ik niet zelf in de tuin sta, graag naar tuinklusprogramma's op tv. Met enige regelmaat zetten ze dan een prefab-tuinhuisje op van kunststof. Heel eerlijk gezegd lijkt mij dat toch ook weer niet helemaal de oplossing. Naast de vraagtekens die ik plaats bij de stevigheid van de constructie zijn ze ook niet bijzonder fraai. Dan hebben wij bij Gras en Groen toch wel iets duurzamers te bieden!

Op maat ontworpen bergingen en tuinkasten

De hierboven geschetste situaties van een gebrek aan opbergruimte is aan de tekentafel een veelbesproken probleem. Gelukkig hebben wij hier inmiddels talloze keren een oplossing voor gevonden in de vorm van tuinkasten, tuinhuisjes en bergingen. En het leuke ervan is dat je deze vaak kunt combineren met die andere tuinwens: een knusse tuinoverkapping.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bekijk alvast de mogelijkheden

Gerealiseerde opbergmogelijkheden voor de tuin hebben wij in beeld gebracht als afgeronde projecten op de website van Gras en Groen. Hieronder zie je een aantal linkjes die leiden naar de gerealiseerde opbergruimten. Zo krijg je alvast een indruk van de mogelijkheden.

Maak een afspraak of kom langs in de showtuin

Om kennis te maken komen wij graag vrijblijvend bij je langs. Telefonisch, via de mail of door het invullen van het offerteformulier kun je contact opnemen met Gras en Groen. Daarnaast is er 6 dagen in de week de mogelijkheid om de showtuin te bezoeken in Den Bosch. Een aantal mogelijkheden op het gebied van houtbouw kun je daar bekijken in de groene omgeving van aangelegde tuintjes.

Lees ook:

De top 10 mooiste waterplanten

De top 10 mooiste waterplanten

17-04-2019

Jasper Brands van Gras en Groen Hoveniers selecteert elke maand zijn favoriete 10 planten. Deze maand de top 10 mooiste waterplanten.

Lees verder
Tuinplant april - Vergeet-mij-nietje

Tuinplant april - Vergeet-mij-nietje

10-04-2019

Tuinplant van de maand april - Vergeet-mij-nietje. Speciale aandacht deze maand voor de Myosotis.

Lees verder
Tuinonderhoud april

Tuinonderhoud april

01-04-2019

Wilt u in april tuinonderhoud uitvoeren? Lees dan hier meer over tuinonderhoud in april en ga voorbereid aan de slag.

Lees verder
De top 10 mooiste wit bloeiende planten

De top 10 mooiste wit bloeiende planten

13-03-2019

Jasper Brands van Gras en Groen Hoveniers selecteert elke maand zijn favoriete 10 planten. Deze maand de top 10 mooiste witbloeiende planten.

Lees verder
Tuinplant maart - Vinca minor

Tuinplant maart - Vinca minor

06-03-2019

Speciale aandacht deze maand voor de Vinca minor. Een zeer gewaardeerde bodembedekker met lieflijk, paarse bloempjes.

Lees verder
Creëer of benut de hoogteverschillen in uw tuin

Creëer of benut de hoogteverschillen in uw tuin

20-02-2019

Voor het ontwerp is het spelen met hoogtes ontzettend gaaf. In dit nieuwsbericht vertel ik je over de voordelen en mogelijkheden met hoogteverschillen.

Lees verder
De top 10 mooiste bomen voor de tuin

De top 10 mooiste bomen voor de tuin

13-02-2019

Jasper Brands van Gras en Groen Hoveniers selecteert elke maand zijn favoriete 10 planten. Deze maand de top 10 mooiste bomen voor in de tuin.

Lees verder
Tuinplant februari - Sneeuwklokje

Tuinplant februari - Sneeuwklokje

06-02-2019

Speciale aandacht deze maand voor de Galanthus. Een bloembol soort die schitterend bloeit aan het einde van de winter.

Lees verder
Maak een tuin moodboard

Maak een tuin moodboard

23-01-2019

Droom jij al jaren van een nieuw aangelegde tuin? Dan is het maken van een moodboard wellicht een zeer goede eerste stap.

Lees verder

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!