Overkapping

Uw houten overkapping wordt volledig op maat ontworpen en geplaatst bij u in de tuin!

 

Specialist voor uw maatwerk houten overkapping!

Gras en Groen uit Den Bosch heeft zich als hoveniersbedrijf gespecialiseert in het leveren en plaatsen van een op maat ontworpen houten overkapping. Dankzij de kennis en ervaring vanuit het hoveniersvak weten wij al uw wensen te vervullen. Van het allereerste advies tot een uitvoerbaar ontwerp en realisatie in uw tuin.

Voordelen van een houten overkapping

  • maak optimaal gebruik van het tuinseizoen;
  • geniet op een sfeervolle plek van uw tuin;
  • zorg voor comfort en luxe in uw tuin;
  • een fraaie overkapping is een echte eye-catcher;
  • een overkapping met schuur, berging of tuinhuis biedt u extra opbergruimte. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Houten overkappingen in de showtuin

Breng een bezoek voor inspiratie en advies

Ziet u graag voorbeelden bij de mogelijkheden die wij bieden bij het plaatsen van houten overkappingen? Dat kunnen wij ons ontzettend goed voorstellen! Speciaal daarvoor hebben wij een showtuin aangelegd. Daarin staan overkappingen die vrijwel alle mogelijkheden tonen die er zijn.

Benieuwd geworden? Kom langs tijdens onze openingstijden of bekijk alvast de foto's van onze showtuin!

Overkappingshowtuin • Gras en Groen Hoveniers

Overkappingen te zien in de Gras en Groen showtuin!

Advies en ontwerp overkapping hout

Het hele jaar genieten van het buitenleven? Of te weinig opbergruimte in uw huis? Met houtbouw voorzien wij in uw behoeften. Vaak zijn standaard overkappingen net niet wat u zoekt. Daarom zorgt Gras en Groen voor maatwerk overkappingen.

U start bij ons altijd met een adviesgesprek. U brengt daarvoor een bezoek aan de showtuin of wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis. Nadat al uw wensen en eisen duidelijk zijn, krijgt u een ontwerp op maat. Dit wordt door onze bouwtechnisch tekenaar volledig toegespitst op de situatie in uw tuin.

Lees hier meer over advies en ontwerp.

Overkapping1 • Gras en Groen Hoveniers
Overkapping2 • Gras en Groen Hoveniers

Meerwaarde van een overkapping van hout

Het buitenleven speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Daardoor zijn we de tuin ook steeds meer gaan waarderen. Het is echt dé plek geworden om te ontspannen en samen te komen met het gezin, familie en vrienden.

Op warme, maar ook juist regenachtige dagen en tot lang nadat de zon is ondergegaan. De gezelligheid met elkaar en het stoken van een vuurtje in de buitenhaard: we hechten er met z’n allen steeds meer waarde aan.

Een houten overkapping is daarbij onmisbaar, maar ook de extra opbergruimte is veelal mooi meegenomen. De beperkte opslagruimte in uw woning of schuur staat toch al zo snel vol. En om fietsen en tuinmeubilair het hele jaar door buiten te laten staan is eigenlijk ook niet echt een optie.

Houten overkapping laten plaatsen

Gras en Groen verzorgd de complete plaatsing van uw houten overkapping, veranda of tuinhuis. Wij hebben daarvoor ervaren timmermannen in dienst die de montage tot in de puntjes verzorgen.

De houten overkapping of het tuinhuis wordt door Gras en Groen volledig op maat gemaakt. Daarnaast kunnen wij met ons hoveniersbedrijf ook de tuin rondom uw nieuwe overkapping of tuinhuis opknappen. Zo geniet u volledig van uw tuin nadat wij klaar zijn!

De montageservice van Gras en Groen kent een regionale dekking. Wij zijn onder meer werkzaam in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Tilburg en Breda.

Ook genieten van uw tuin met een overkapping van hout?
Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend een offerte aan!
Vraag vrijblijvende offerte aan!