Advies en ontwerp overkappingen

Heeft u tijdens uw zoektocht naar een overkapping, tuinhuis of veranda nog niets geschikt kunnen vinden? Logisch, want niet elke standaard overkapping past direct in uw tuin of heeft de gewenste vorm.

Gelukkig biedt Gras en Groen de perfecte oplossing: maatwerk. Graag zitten wij samen met u om de gouden formule voor uw overkapping, tuinhuis of veranda te vinden. Dat betekend dat wij de overkapping perfect op maat maken voor uw tuin, maar qua stijl ook laten aansluiten bij uw tuin en woning.

Van vrijblijvend gesprek tot montage

Wilt u gebruik maken van onze maatwerkservice? Dan bent u vast benieuwd naar welke weg wij samen gaan bewandelen! Dit is een vaststaand traject waarin de tijd wordt genomen om tot een perfect eindresultaat te komen.

  • Advies op maat voor uw tuin en wensen
  • Ontwerp en vrijblijvende offerte
  • Uitwerking op detailniveau en calculatie
  • Levering en montage van de overkapping bij u thuis

Advies op maat voor uw overkapping

Wilt u een overkapping laten plaatsen in uw tuin? Wij beginnen altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan bij Gras en Groen in de showtuin, maar met plezier komen wij ook bij u thuis langs. Daar kunnen wij direct de situatie in uw tuin en de bijbehoren afmetingen opnemen. Aan de hand van deze gegevens en uw wensen gaan wij aan de slag en ontwerpen wij uw tuinhuis, veranda of overkapping. Daardoor bent u verzekerd van een unieke houtconstructie.

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bespreken wij het volgende:

  • Uw wensen qua gebruiksgemak
  • Lay-out van de overkapping of het tuinhuis
  • Afmetingen
  • Te gebruiken houtsoort
  • Dakbedekking en afwerking
Hovenierdenbosch3 • Gras en Groen Hoveniers

Ontwerp en vrijblijvende offerte

Met alle informatie gaat onze bouwtechnisch tekenaar voor u aan de slag. De ontwerptekening van de houten overkapping laat u de afmetingen zien van de overkapping plus de aanblik vanaf meerdere zijden. In de bijbehorende offerte splitsen we materiaalkosten voor onder andere de dakbedekking en de montage voor u uit. Daardoor is alles geheel transparant en begrijpelijk voor iedereen.

Op basis van die informatie besluit u of we samen verder gaan. Dit betekent niet dat we in één keer klaar zijn. Regelmatig moeten er kleine aanpassingen worden doorgevoerd of zijn er zelfs meerdere rondes nodig zijn om tot een perfect ontwerp te komen. Mogelijk heeft u zelfs interesse in een groendak met sedum of wilt u een glazen schuifwand laten inbouwen. Wat dat betreft is er ontzettend veel mogelijk met een houten overkapping!

Uitwerking op detailniveau en calculatie

Zodra u volledig tevreden bent over het ontwerp maken wij een bouwtekening. Deze gebruiken we bij de montage maar ook voor de calculatie van de benodigde materialen. Zou het immers niet ontzettend vervelend zijn als u of wij ergens op mispakken en de montage later vertraging oploopt?

Levering en montage van de overkapping bij u thuis

Op de afgesproken datum starten wij met de montage van de overkapping bij u thuis. In de offerte ziet u hoeveel dagen wij nodig denken te hebben voor het opbouwen en afwerken van de constructie.

Bent u benieuwd naar de montage bij u thuis? Lees hier dan snel meer!

Verschillende soorten overkappingen

Lees meer over maatwerk bij uw overkapping

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wilt u zo snel mogelijk kunnen genieten van een speciaal voor u ontworpen tuinhuis of overkapping? Maak nu een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om een afspraak bij u thuis in te plannen.

Maakt u liever kennis bij Gras en Groen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn 6 dagen in de week geopend om u te kunnen ontvangen. In de showtuin bij ons bedrijfspand staan bovendien een aantal overkappingen en tuinhuisjes. U kunt daar direct inspiratie opdoen en materialen in de buitenlucht bekijken!

Showtuin7 • Gras en Groen Hoveniers
Wilt u een maatwerk overkapping?
Maak vrijblijvend een afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden!
Maak vrijblijvend een afspraak