Bostuin

Luxueus genieten in bosrijk Rosmalen

Aangelegd op: 14/08/2019

Gras en Groen Hoveniers heeft in de bosrijke omgeving aan de oostkant van Rosmalen de complete renovatie van deze riante tuin verzorgd. Er was een behoefte aan opbergruimte, een heerlijke plek om te ontspannen en een tuin die past in de omgeving.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Tuintimmerwerkzaamheden 

Op een drietal plaatsen in de tuin zijn onze timmermannen aan de slag geweest. De douglas houten overkapping springt natuurlijk direct in het oog. Uitstekend passend in de omgeving dankzij de robuuste uitvoering en het werken met contrasten tussen de staanders en gepotdekselde zwarte planken. Voor extra licht is er een voorziening gemaakt in de vorm van een lichtstraat. 

Een tweede houten bouwwerk vinden we bij de achterdeur van de woning voor de noodzakelijke opbergruimte. Bij menig tuinbezitter is er een gebrek aan opbergruimte voor de diverse gereedschappen met een rommelige schuur of tuin tot gevolg. Als laatste is er bij de toegang van de tuin een overdekte fietsenstalling gemaakt. De ideale plek om fietsen droog te stallen en zo een langere levensduur te garanderen.

Heerlijk zacht en altijd groen gazon

In een schaduwrijke tuin is een perfect gazon een utopie, maar zelfs het behoud van een acceptabele grasmat vergt ontzettend veel liefde en tijd. Aan deze ergernis is een einde gemaakt door het realiseren van een kunstgras gazon. Afgeboord met een cortenstalen kantopsluiting is er tevens een duidelijke afbakening tussen gazon en border. Vanaf heden is er altijd en groen en aan de foto's te zien natuurlijke en heerlijk zachte grasmat!

Hoogwaardige sierbestrating

Voor een fraaie afwerking van de tuin is er gekozen voor het gebruik van hoogwaardige sierbestrating. Een mix van natuursteen, gebakken waaltjes en keramische tegels onder de overkapping zorgen voor een chique uitstraling van de verharding van de tuin.

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Soortgelijke projecten

Alle projecten