Bostuin

Royale Bostuin in Vught

Aangelegd op: 18/04/2018

Na een zeer grondige verbouwing van deze woning in Vught heeft Gras en Groen Hoveniers deze tuin mogen renoveren. Evenals de woning was ook de tuin behoorlijk gedateerd en verwilderd. Behoudens de prachtige bomen die reeds op het perceel stonden is machinaal het gehele perceel vrijgemaakt van bestaande beplanting.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Met behulp van cortenstaal is er een schitterende scheiding gevormd tussen de border aan de achterzijde van de tuin en het gazon. De grond in de border is verrijkt met turf en vervolgens aangeplant met grote hoeveelheden Rhodondendrons. Deze groenblijvende plant gaat prachtig op in de bosrijke omgeving van de tuin.

Aan de zijkant van de woning is een terras met een zeer fraai vormgegeven overkapping geplaatst. De terrasoverkapping met eikenhouten balken en een glazen dak zorgen voor een met zonovergoten terras. Heerlijk om zo’n plekje in de zon te hebben!

De entree van de woning aan de straatzijde van de woning is met behulp van zeer grote Schellevis tegels extra geaccentueerd. De tegels in het zeer grote formaat van 100 bij 200 cm zijn op vakkundige wijze waterpas en in één rechte lijn gelegd met behulp van een kraan. Om het pad in het donker uit te lichten is er gekozen voor het inbouwen van ledverlichting in de tegel.

Soortgelijke projecten

Alle projecten