Gezinstuin

Luxe kindvriendelijke tuin Rosmalen

Aangelegd op: 15/03/2017

Bij de aanleg van een kindvriendelijke tuin staat het speelplezier van kinderen natuurlijk voorop. Voor ouders is het wel zo fijn om te weten dat dit gebeurt in een omgeving zonder gevaren. Het is namelijk wel zo fijn om af en toe de handen vrij te hebben om ook huishoudelijke klusjes uit te kunnen voeren. Het af kunnen sluiten van het zwembad was het belangrijkste punt, maar ook het ingraven van de trampoline draagt bij aan een veilige tuin. Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Waar zowel Gras en Groen, als de ouders als de kinderen gelukkig van worden is het groen in de tuin. Ruime borders met groene heesters en uitbundig bloeiende planten vullen de tuin. Het is bewezen dat de kleuren en geuren mensen gelukkiger maken. Bovendien is het ontzettend leerzaam en leuk als er ook nog eens vlinders en bijen afkomen op al die bloemenpracht.

Deze tuin toont aan hoe leuk de inrichting kan zijn ook als er rekening gehouden dient te worden met de veiligheid van spelende kinderen.

Soortgelijke projecten

Alle projecten