Gezinstuin

Moderne gezinstuin Vught

Aangelegd op: 12/03/2020

In de gezinstuin is er plek voor iedereen! Een veilige plek om te spelen, gezamenlijk buiten te eten en als de kinderen op bed liggen ook nog dé plek om te ontspannen. In Vught realiseerde Gras en Groen Hoveniers in het voorjaar van 2020 deze gezinstuin. Groen, onderhoudsvriendelijk en een fijne plek voor de hele familie!

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

De gezinstuin in een modern jasje

Wat direct in het oog springt is de zwart gebeitste schutting. Functioneel door het bieden van privacy, maar ook eigentijds. En de zwarte kleur zien we terug komen in de tuin. Het tuinhuis met overkapping is aan de voorzijde afgetimmerd met zwarte douglas potdekselplanken. Dit maakt de berging optisch kleiner en zorgt ervoor dat alle aandacht uitgaat naar de eyecather: de sfeervolle terrasoverkapping.

De tuin is ook de aangewezen plek voor de kinderen om te spelen. Het kunstgras gazon en trampoline bieden hier volop ruimte voor. Door het ingraven van de trampoline wordt deze veiliger, de valhoogte wordt kleiner gemaakt. Bovendien, en niet onbelangrijk, het speeltoestel spingt minder in het oog en heeft een vaste plek.

Accenten van cortenstaal

Met het toepassen van cortenstaal zijn er enkele accenten gelegd die aansluiten bij het moderne karakter van de tuin. De verhoogde borde en plantenbakken geven een fraai contrast dankzij de roestbruine kleur. Gras en Groen Hoveniers kan naast het ontwerpen en aanleggen van uw tuin ook de tuininrichting middels het plaatsen van bloembakken en tuinhaarden verzorgen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak of kom eens langs in de showtuin voor inspiratie en een vrijblijvend gesprek.

Soortgelijke projecten

Alle projecten