Landelijke tuin

Landelijke villatuin Hank

Aangelegd op: 17/05/2016

In het voorjaar zijn de hoveniers van Gras en Groen druk bezig geweest met de aanleg van deze exclusieve villatuin in Hank. Via één van de samenwerkingspartners is dit project bij Gras en Groen terecht gekomen. Een zeer omvangrijke en bewerkelijke klus waarbij iedereen enorm trots mag zijn op het eindresultaat.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Er is zeer dankbaar gebruik gemaakt van de diepte die dankzij de woning op de dijk in de tuin zit. De luxueuze trap die gevormd is vanuit de woning naar de tuin is prachtig. Nadat deze gebouwd was en het zwembad aangelegd zijn de hoveniers van Gras en Groen aan het werk gegaan. Met het leggen van de natuurstenen bestrating is een stukje vakwerk afgeleverd waar men trots op mag zijn.

Over een zeer groot oppervlak is het natuursteen op elkaar aangesloten. Om dit geheel, rekening houdend met voldoende afschot, aan te leggen is zeer vakkundig werken een vereiste.

De laatste 10 foto’s tonen het eindresultaat van deze tuin aan het einde van de zomer. Een strak gazon en zeer diverse beplanting zorgen ervoor dat er een vorm van rust heerst vanaf het moment dat men naar buiten stapt. 

Het kabbelende water van de waterval van de vijver en de luxe van een zwembad geven de bezoeker een vakantiegevoel. Tijdens het maken van de foto’s van het eindresultaat heb ik zelfs het geluk gehad een ijsvogel te zien starend naar de vissen in de vijver.

Soortgelijke projecten

Alle projecten