Tuinhuis en overkapping

Fraaie kapschuur met bergruimte Den Bosch

Aangelegd op: 05/09/2018

Het eerste feestje in de nazomer is al gevierd onder deze sfeervolle overkapping in Den Bosch. De eigenaren zijn enorme buitenmensen en zij vonden het maar eens tijd om hun zomer langer op te rekken. Dankzij de sfeervolle inrichting en de kachel is deze nieuwe buiten-huiskamer een verrijking voor dit gezin. Daarnaast kunnen zij hun spullen heerlijk opbergen in de berging. 

Het douglashout dat Gras en Groen gebruikte voor het maken van deze overkapping is afkomstig van de in Europa duurzaam beheerde Douglasspar. Het hout heeft een warme uitstraling door haar rode pigmenten, waardoor het meteen een gezellige sfeer oproept. 

Bij het ontwerp is gekozen voor een schuin dak, oftewel een kapschuur. Toen het fundament werd gelegd, twijfelde de eigenaar nog even over de hoogte van de eerste palen. Achteraf is hij naar eigen zeggen heel erg blij met het resultaat en genieten zij bijna iedere avond van de nazomer onder hun ultiem gezellige overkapping! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het laten plaatsen van een overkapping, maar wilt u eerst met eigen ogen zien wat onze timmerlieden creëren? Kom eens naar onze showtuin, waar wij meerdere modellen overkappingen hebben gebouwd om u een sfeerimpressie te kunnen geven.

Soortgelijke projecten

Alle projecten