Tuinhuis en overkapping

Overkapping, tuinafscheiding en berging van douglas hout in Rosmalen

Aangelegd op: 04/03/2019

Met houtbouw is ontzettend veel mogelijk, zo ook in de tuin. Deze stelling wordt onderstreept door dit schitterende project in Rosmalen. Gras en Groen heeft hier in Rosmalen de tuin een geheel nieuwe aanblik gegeven. Niet alleen zorgt het voor de gewenste opbergruimte in het tuinhuis, maar ook de tuinafscheiding, overkapping en achterom zijn dankzij het douglashout mogelijk gemaakt!

Gras en Groen levert maatwerk

Hoewel er zowel online als offline veel gestandaardiseerde zelfbouwpakketten worden aangeboden kiezen de klanten van Gras en Groen vrijwel altijd voor maatwerk. Tuinontwerper en bouwtechnisch tekenaar Jasper Brands vertaald de wensen van de klant in een uitvoerbaar tuinplan hetgeen goed terug te zien is in het ontwerp.

Tijdens de montage heeft Gras en Groen alle werkzaamheden uit handen genomen bij de klant. Van het demonteren van de bestaande schutting tot het leggen van de bestrating en uiteraard de montage van de houten overkapping en het tuinhuis op locatie.

Tuinhuis, schutting en overkapping vormen één geheel

Het eindresultaat mag er zijn wat ons betreft. De horizontale lijnen zorgen voor de gewenste dieptewerking in de tuin. Het doorzetten van dezelfde hoogte bij de montage van de planken levert hier een belangrijke bijdrage aan.

De aankleding en inrichting door de klant is natuurlijk ook ontzettend belangrijk geweest voor de gewenste sfeer. De houtkachel, tuinverlichting en loungeset maken alles tot een aantrekkelijk geheel waarvan de komende zomer dankbaar gebruik zal worden gemaakt!

Ook geïnteresseerd in een houten overkapping?

Gras en Groen komt graag bij u langs om al uw wensen te bespreken. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en komen vervolgens met een passend ontwerp en offerte. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en wie weet geniet u binnenkort ook van een gezellige avond in uw eigen tuin!

Soortgelijke projecten

Alle projecten