Tuinhuis en overkapping

Overkapping en berging in potdeksel stijl Rosmalen

Aangelegd op: 31/07/2021

Sfeervol genieten aan de waterkant

Heerlijk toch? Zo’n fraaie overkapping met uitzicht over het water? Gras en Groen vertaalde de tuinwensen richting een bijpassend ontwerp en zorgde tevens voor de realisatie. Door de overkapping, berging en poort uit te voeren met potdekselplanken is een perfecte match met de gevelbekleding van de woning. 

 

Hoewel Gras en Groen de volledige aanleg van de tuin voor zijn rekening nam, lichten we toch alleen de overkapping er even uit. Er zijn namelijk een aantal bijzonderheden.

Dankzij een combinatie van glazen schuifwanden en vaste wanden van glas en aluminium heeft de overkapping een erg stoer uiterlijk gekregen. De inrichting van de overkapping sluit daar perfect bij aan. Dankzij de openhaard en de dichte wanden is het genieten geblazen. Wij wensen de familie in ieder geval veel plezier en vele fijne avonden!  

Bezoek de showtuin voor meer inspiratie

Spreekt deze overkapping tot uw verbeelding en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Gras en Groen? Kom dan eens naar onze showtuin in Den Bosch om de mogelijkheden te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de overkapping aan te laten sluiten bij al uw wensen!

Lees meer over de showtuin.

Soortgelijke projecten

Alle projecten