Stadstuin

Sfeervolle stadstuin in Gasthuiskwartier ‘s-Hertogenbosch

Aangelegd op: 30/03/2020

Gras en Groen Hoveniers een aanzienlijke rol gespeeld in het aanleggen van diverse tuinen in het Gasthuiskwartier, een gebied in hartje Den Bosch dat een enorme impuls heeft gekregen. Het resultaat is een stadstuin, die met keramische tegels, schuttingen, plantenbakken en verlichting een fantastische uitstraling heeft gekregen.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Keramische tegels en vlonder

De keramische tegels in combinatie met de vlonder zorgen voor een mooi oppervlak van de tuin. De tegels maken het mogelijk om vrij te bewegen richting de achterkant van de tuin, terwijl er op de vlonder een mooie ruimte beschikbaar komt om gezellig met een groep aan tafel plaats te nemen.

Hardhouten schutting en plantenbakken

De hardhouten schutting geeft de stadstuin, zeker in combinatie met de vlonder, een exclusieve uitstraling. Het zorgt voor instant privacy, en zorgt in combinatie met het overige groen voor een compleet aanzicht van uw tuin. Heeft u trouwens plantenbakken van Adezz gezien? Zij maken het mogelijk om de tuin nog meer groenvoorziening te geven, maar zijn op zichzelf al een stijlvolle aanvulling van topkwaliteit.

Verlichting van In-Lite

Ook in de avond nog buiten zitten? De verlichting van In-Lite maakt dit mogelijk. In-Lite ontwerpt, produceert en verkoopt toonaangevende LED-buitenverlichting. Met de lampen uit het assortiment kan elke tuin sfeervol verlicht worden, en zo ook hier binnen deze stadstuin. Een geweldige toevoeging!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Soortgelijke projecten

Alle projecten