Stadstuin

Stadstuin met unieke eyecatcher Sint-Oedenrode

Aangelegd op: 06/06/2019

Een echte klassieke stadstuin in een modern jasje. Zo mogen we deze sfeervolle ruin in Sint-Oedenrode wel omschrijven. Na een fraai tuinontwerp heeft Gras en Groen Hoveniers de tuin een complete make-ver gegeven. 

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Cortenstalen vijverrand

Deze stadstuin is met haar groene oase en mooie vijver een echte lust voor het oog. De vijver is hierbij de grote blikvanger van de tuin. Doordat hij gemaakt is van cortenstaal is deze schitterend van kleur met de mooie, warme uitstraling. Tevens zorgen de sierbestrating en de beplanting voor een geheel dat mooi aansluit op elkaar. 

Dankzij de gemaakte keuzes in het tuinontwerp is er een zeer sfeervolle stadstuin ontstaan. De uitnodigende opstelling van het terras lijkt een garantie voor gezellige zomeravonden. Tegelijkertijd is het onderhoud dat de tuin vraagt binnen de "perken" gebleven, zonder in te leveren op het groen en een natuurlijke uitstraling!

Wilt u weten wat de hoveniers van Gras en Groen voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende afspraak om kennis te maken!

Soortgelijke projecten

Alle projecten