Stadstuin

Speelse stadstuin Waalre

Aangelegd op: 03/04/2018

Dat veel ruimte nodig is om een fraaie tuin te vormen bewijst deze tuin in Waalre. In deze zeer speels ontworpen en ingerichte stadstuin zijn alle wensen van de klant verwerkt. Ondanks dat is het een rustig geheel waarin een goede balans is tussen harde elementen en het groen in de vorm van beplanting.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Douglas schutting en berging

Het toegepaste Douglas hout springt direct in het oog. De zeer fraaie houtkleur zorgt voor een zachte en natuurlijke kleur in de tuin. Douglashout is populair dankzij het duurzame karakter van het hout. Dit heeft het hout te danken aan de herkomst uit de eigen regio en doordat het onbehandeld kan blijven. De berging is op maat ontworpen en gemaakt. De gekozen maatvoering is perfect afgestemd op de behoefte van de klant en de ruimte in de tuin. Daardoor wordt er niet onnodig veel ruimte van de tuin in beslag genomen.

Gebakken waaltjes en Schellevis tegels

Voor de bestratingsmaterialen in deze tuin in Waalre is gekozen voor een mix tussen gebakken waaltjes en Schellevis tegels. De combinatie zorgt voor een rustieke aanblik van de verhardingen. Het zorgt bovendien voor een mooi contrast met de kleuren van de achtergevel van de woning.

Kleurrijke beplanting

De grote diversiteit aan planten zorgt voor een zeer fraaie aankleding van de tuin. Een goede afstemming van bloeiperioden, bladvormen en kleurschakeringen dragen bij aan de beleving van de tuin. Het geeft een zeer wisselend beeld waardoor u keer op keer wordt uitgedaagd naar buiten te gaan en te genieten van de tuin.

Soortgelijke projecten

Alle projecten