Referenties Gras en Groen Hoveniers

Gras en Groen Hoveniers is trots op de tevreden klantenkring die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij vragen, nadat wij de tuin hebben aangelegd, aan klanten om een review te schrijven. Dit is prettige feedback en een goede graadmeter voor onze dienstverlening, maar ook welkome informatie voor toekomstige klanten zoals u. U leest onze reviews hieronder. Deze reviews worden ingewonnen via Google waar u ook de authenticiteit van de reviews kunt controleren.

  • Gras en Groen scoort een 4,7/ 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ op basis van 600+ Google reviews!

Referenties 2020

Tuinonderhoud Berlicum

"Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid"

Francien Wijgergangs 26-05-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De werkzaamheden in mijn tuin zijn goed en volgens afspraak uitgevoerd door iemand die er verstand van heeft. Ben zeer tevreden.

Tuinaanleg Zaltbommel

"Ook fijn dat er nog ruimte was voor (onvoorziene) extra werkzaamheden. Top!"

Sjoerd Los 19-05-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onze tuin is prachtig aangelegd volledig conform de gemaakte afspraken! Ook fijn dat er nog ruimte was voor (onvoorziene) extra werkzaamheden. Top!

Tuinaanleg Vlijmen

"Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid"

Raymond Post 10-04-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Tuinaanleg Rosmalen

"Fijne Vakkundige mensen "

Debby Sajoe 26-03-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fijne Vakkundige mensen die van meedenken weten en prettige uitvoering weten te realiseren.

Tuinaanleg Vught

"Jasper heeft een prachtig ontwerp gemaakt."

Judith Propper - Groen 16-03-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Het contact met Jasper van Gras en Groen Hoveniers verliep vlot. Hij is komen kijken en op basis van onze wensen én wat foto's van mooie kleurrijke tuinen die we hadden uitgezocht, heeft Jasper een prachtig ontwerp gemaakt. De hoveniers hebben in een paar dagen tijd ons versleten grasveld vakkundig omgetoverd in een prachtige tuin met meerdere bomen en kleurrijke plantenperken. Wij zijn erg tevreden.

Tuinaanleg Helvoirt

"Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid"

Katinka Damen 10-03-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snelle reactie op verzoek tot contact, snelle afspraak, fijne bejegening en netjes opgeleverd.

Tuinaanleg Tiel

"Heel handig dat dit bedrijf alle takken van sport op tuingebied kan uitoefenen."

Michel van Vuren, 10-03-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel handig dat dit bedrijf alle takken van sport op tuingebied kan uitoefenen. Zo hebben ze bij ons de gehele tuin aangepakt, van schutting tot berging, vijverbak, kunstgras, verlichting en beplanting. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en keurig gewerkt.

Tuinaanleg Den Bosch

"Enorm blij met onze mooie, nieuwe tuin!"

Chantal Kok, 26-02-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Enorm blij met onze mooie, nieuwe tuin! Topwerk, professioneel, doen wat ze zeggen, nette vakmannen. Kortom, laat de zomer maar komen, kunnen wij nog meer genieten van onze nieuwe tuin!

Tuinaanleg Engelen

"Gras en groen bedankt voor jullie medewerking"

Tonny Van der Loo, 11-02-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Weer een verzoek aan gras en groen om onze bestrating snel te herstellen het glas van onze nieuwe serre kon eerder dan gepland geplaatst worden. Wederom was het opnieuw inplannen geen probleem en is de bestrating vakkundig gelegd . Gras en groen bedankt voor jullie medewerking wij kunnen zonder te hoeven wachten onze serre af laten werken. Familie van der Loo Engelen

Tuinaanleg Rosmalen

"Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde"

Imco 08-01-2020
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Betrouwbaar bedrijf, duidelijke afspraken en zeer nette medewerkers. De tuin is keurig opgeleverd en ben naar mijn volle tevredenheid geholpen.

Referenties 2019

Tuinaanleg Rosmalen

"Nette vakmensen welke gaan voor het beste resultaat."

Dennis Pouw 05-08-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Duidelijke communicatie, marktconforme prijzen. Nette vakmensen welke gaan voor het beste resultaat. Zeer tevreden!!

Tuinaanleg Maliskamp

"Perfecte uitvoering van aangeboden offerte, maar vooral lof voor de zeer beleefde werknemers"
Chris Janssen 25-07-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Perfecte uitvoering van aangeboden offerte, maar vooral lof voor de zeer beleefde werknemers: zich direct voorstellen, schoon werken, zeer voorzichtig om b.v. de vloeren niet te beschadigen / bevuilen, goede communicatie over werkzaamheden en afwijkingen / aanpassingen in werktijden. Ook het voortraject verliep zeer soepel en de prijsstelling was zeer concurrerend.

Tuinaanleg Vlijmen

"Niet de goedkoopste, wel de beste!"

Ivan Sweebroek 25-07-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fijn bedrijf! Denken goed mee en de hoveniers werken snel, efficiënt en onder alle omstandigheden. Niet de goedkoopste, wel de beste!

Tuinaanleg Best

"Er werd ter plekke meegedacht en suggesties gedaan voor wat mogelijke aanpassingen."
Nicole van de Wiel 23-07-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zeer goed. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe door Gras en Groen aangelegde voortuin. Ons verzoek was een onderhoudsvriendelijke tuin met groene borders. E.e.a. kon al snel gerealiseerd worden. Het team dat bij ons werkte hebben wij als heel netjes en vakkundig ervaren. Er werd ter plekke meegedacht en suggesties gedaan voor wat mogelijke aanpassingen. Het resultaat is een mooie strakke voortuin precies zoals wij voor ogen hadden. Aanrader!

Tuinaanleg Engelen

"Snelle levering waar mogelijk en super resultaat."

Gijs van den Heuvel 26-06-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Geweldige service en denken mee. Snelle levering waar mogelijk en super resultaat. Aanrader

Tuinaanleg Berkel-Enschot

"Wij zijn buitengewoon tevreden, met het ontwerp en de aanleg van onze tuin."

Marijke de Hart 12-06-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wij zijn buitengewoon tevreden, met het ontwerp en de aanleg van onze tuin. Fijne communicatie en vakkundige mensen.

Tuinaanleg Vlijmen

"Bedrijf is uiterst flexibel, goed bereikbaar en dus enorm betrouwbaar !"

Nick van de Vossenberg 03-06-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Enorm tevreden met de geleverde tuin. Top werk door echte vakmensen uitgevoerd. Zullen alle adviezen meegeven en vragen beantwoorden. Bedrijf is uiterst flexibel, goed bereikbaar en dus enorm betrouwbaar !

Tuinaanleg Maliskamp

"Op papier samen tot een schitterend ontwerp gekomen. Bij de uitwerking en aanleg werd het alleen maar mooier!"
Carin Stolzenbach 31-05-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Een patio op het noorden, erg ondiep, kunnen we daar toch een groene oase van maken waar het fijn toeven wordt? Met die vraag met Jasper aan tafel gegaan. Op papier samen tot een schitterend ontwerp gekomen. Bij de uitwerking en aanleg werd het alleen maar mooier! We zijn superblij met het ontwerp, de proffessionele aanleg en het resultaat. Dank

Tuinaanleg Den Bosch

"Het personeel is vriendelijk en heeft gewoon heel goed werk afgeleverd."

Mieke Kuijpers 17-05-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We hebben een prachtige tuin opgeleverd gekregen! Enkele terrastegels bleken barstjes te hebben maar deze zijn meteen vervangen. Het personeel is vriendelijk en heeft gewoon heel goed werk afgeleverd.

Tuinaanleg Herpt

"In 1 woord: fantastisch."

Annemarie Vermaak 06-05-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Toen in de herfst van 2018 de tuin bij onze buren werd aangelegd (door Gras en Groen Hoveniers) waren wij al onder de indruk van het professionele/nette team, de kwaliteit van de aanleg (grondwerkzaamheden, straatwerk + planten van de beukenhaag) en hoorde uitstekende verhalen over de goede nazorg. Na ons orienterend gesprek, waarin werd geluisterd en meegedacht, verliep de communicatie snel en vlekkeloos. De aanleg van onze tuin was in 3 dagen gebeurd door dezelfde aardige jongens als bij de buren. Prettig! Kleine aanpassingen op het terras vanaf onze kant tijdens die 3 dagen werden goed ontvangen en netjes uitgevoerd. Dit alles heeft geresulteerd in een schitterend eindresultaat met positieve terugblik op de mensen van Gras en Groen Hoveniers. Wij kijken nu al uit naar het vervolg-traject met Gras en Groen aangezien onze oprit nog bestraat dient te worden, nog beplanting-advies gewenst is en in de achtertuin nog genoeg ruimte is voor aankleding zoals een tweede terras, houten vlonder en het planten van bomen. Een bezoek aan Gras en Groen raad ik zeker aan aangezien hier genoeg inspiratie opgedaan kan worden - de kwaliteit van hun werk is meteen te bewonderen. In 1 woord: fantastisch.

Tuinaanleg Den Bosch

"Erg tevreden over de uitvoering nogmaals dank!"

René Hoffman 26-04-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️
Na 10 jaar was onze tuin aan een facelift en upgrade. Daarvoor hebben we Gras en Groen gevraagd die dit op vakbekwame wijze voor ons hebben uitgevoerd. Erg tevreden over de uitvoering nogmaals dank!

Tuinaanleg Best

"Hele goede ervaringen gehad met de aanleg van onze achtertuin."

Thymen Vertelman 19-04-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hele goede ervaringen gehad met de aanleg van onze achtertuin. Zowel tijdens het ontwerp, voorbereidingen en tijdens het aanleggen hele snelle en professionele opvolging. Het team luistert naar de wensen en denkt mee. Kwaliteit van het geleverde werk en de materialen zeer goed. Wij zijn heel tevreden en kijken uit naar het mooie weer om van de nieuwe tuin te gaan genieten.

Tuinaanleg Roosendaal

"Heldere afspraken, mooi aanbod, snelle dienstverlening en opdracht vervolgens snel en zorgvuldig uitgevoerd."

Michael Yap 16-04-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heldere afspraken, mooi aanbod, snelle dienstverlening en opdracht vervolgens snel en zorgvuldig uitgevoerd. Zeer aan te raden.

Tuinaanleg Rosmalen

"Kortom: Wij zijn erg blij met onze tuin en deze is tot stand gekomen door Gras en Groen Hoveniers!"

Erwin Geubbels 16-04-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gras en Groen heeft bij ons een mooie tuin ontworpen en aangelegd! Wij zijn dus erg tevreden. En we hebben prettig met hen samengewerkt. Het ontwerp kwam van Gras en Groen en dat was meteen goed. Daarnaast: afspraak is afspraak ("dan beginnen we en dan zijn we klaar"), hetgeen erg prettig is! Verder viel mij de goede communicatie op. Snel en duidelijk via zowel telefoon als per e-mail. En een extra verzoek of last minute aanpassing wordt opgepakt en leidt niet tot gedoe of zoiets. Kortom: Wij zijn erg blij met onze tuin en deze is tot stand gekomen door Gras en Groen Hoveniers!

Tuinaanleg Den Bosch

"Erg tevreden. In no time een prachtige tuin."

Paul van der Aalst 04-04-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erg tevreden. In no time een prachtige tuin. Ik had een eigen ontwerp en dat is tot in de puntjes uitgevoerd. Ze werken supersnel en hanteren geen gekke prijzen.

Tuinaanleg Eindhoven

"Van ontwerp tot aanleg, alles ging zeer soepel en ook met een heldere onderbouwing waarom we iets wel of juist niet moesten toevoegen."
Hielke Ballhaus 29-03-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Van ontwerp tot aanleg, alles ging zeer soepel en ook met een heldere onderbouwing waarom we iets wel of juist niet moesten toevoegen. Tijdens de aanleg van de tuin nog wat wijzigingen moeten doorvoeren omdat de praktijk toch altijd anders is dan op papier. Snelle beslissingen en goed handelen zorgen ervoor dat onze tuinen voor en achter na 3 dagen gereed waren! Ik zou Gras en Groen aan iedereen aanbevelen!!

Tuinaanleg Waalwijk

"Opleverplanning was al vrij vlot na aanbesteding, en vooral belangrijk : kosten keurig binnen beoogd budget."
Alexander Roelofs 26-03-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Deze week een 2e - iets groter - tuinproject uitgevoerd met Gras en Groen uit Den Bosch, op basis van een eigen gemaakt tuinherontwerp. Met de aangevraagde materialen werd een 30 jaar oud 'onkruid-oerwoud' binnen enkele dagen omgetoverd tot een moderne, onderhoudsarme voortuin, waar we weer tientallen jaren plezier van kunnen hebben. Personeel is vriendelijk, en werkt hard door om de wens van de klant tot uitvoering te brengen. Opleverplanning was al vrij vlot na aanbesteding, en vooral belangrijk : kosten keurig binnen beoogd budget.

Tuinonderhoud Den Bosch

"Er werden duidelijke afspraken gemaakt, die goed werden gevolgd."

Bert Vos 20-03-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gras en Groen heeft voor ons prima werk geleverd! Er werden duidelijke afspraken gemaakt, die goed werden gevolgd.

Tuinaanleg Den Bosch

"We hebben ervaring met meerdere hoveniers. Gras en Groen steekt daar positief bovenuit voor wat betreft afstemming en afwerking."

Stephan Admiraal 19-03-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We hebben ervaring met meerdere hoveniers. Gras en Groen steekt daar positief bovenuit voor wat betreft afstemming en afwerking. Oftewel een tevreden klant van een mooie voortuin.

Tuinaanleg Eindhoven "

Heel snel afspraken kunnen maken, vakkundig uitgevoerd, aardig personeel. Echt een aanrader!!!"

Marianne Kruisdijk 11-03-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super tevreden met de nieuwe voortuin! Heel snel afspraken kunnen maken, vakkundig uitgevoerd, aardig personeel. Echt een aanrader!!!

Tuinaanleg Den Bosch

"Binnen drie weken had ik een compleet nieuwe voor- en achtertuin en een mooie houten overkapping."
Marieke Postulart 22-02-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gras en groen heeft goed werk geleverd. Mijn wensen hebben ze omgezet naar een mooi ontwerp. En omdat er een andere klus was uitgevallen konden ze meteen beginnen. Binnen drie weken had ik een compleet nieuwe voor- en achtertuin en een mooie houten overkapping. Ik ben er erg blij mee. Ik vind het een aanrader!

Tuinaanleg Den Bosch

"Heel tevreden over het tuinontwerp en de uitvoering door Gras en Groen!"

Audrey van der Kallen 07-01-2019
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel tevreden over het tuinontwerp en de uitvoering door Gras en Groen! Na de eerste kennismaking meteen een goed gevoel. Fijne vakkundige medewerkers die meedenken om het beste resultaat voor de klant te realiseren.

Referenties 2018

Tuinonderhoud Den Bosch

"Volgend jaar maken we graag weer een afspraak."

Harrie Jansen 11-12-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Er was goed afspraken te maken met Gras en Groen Hoveniers. Op korte termijn ingepland, op tijd aanwezig en het werk helemaal volgens afspraak vakkundig afgerond in de afgesproken tijd. Trouwens ook plezierige mensen die wij over de vloer kregen. Volgend jaar maken we graag weer een afspraak.

Tuinaanleg Rosmalen

"Top service, goed gekwalificeerd personeel!"

Frans Verhoeven 22-11-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Top service, goed gekwalificeerd personeel!

Tuinaanleg Den Dungen

"Aardige betrouwbare vaklui."

Rik van de Laar 30-10-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mooi eindresultaat. Ze denken goed met je mee. Zijn flexibel om op het laatste moment dingen toch nog net anders te doen als je dat wil. Aardige betrouwbare vaklui.

Tuinaanleg Den Bosch

"Er is prettig met ons meegedacht over onze wensen en hoe deze in te vullen."

Ruben Heins 26-10-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️
Onze voortuin is door Gras en Groen Hoveniers keurig gerenoveerd. Er is prettig met ons meegedacht over onze wensen en hoe deze in te vullen. Het werk is snel en netjes uitgevoerd waarbij er plezierig overleg is geweest over de uiteindelijke plaatsing van planten met advies over verder onderhoud. We zijn blij met ons nieuwe gazon, de nieuwe bloembak, het snoeiwerk van het bestaande groen en de frisse nieuwe planten. Wij kunnen deze hovenier absoluut aanraden aan anderen, ook waar het gaat om de verhouding prijs-kwaliteit!

Tuinaanleg Vlijmen

"Uitstekend werk van Gras en Groen. Zowel het resultaat als de uitvoering was uitstekend."
Cas Nuy 18-10-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitstekend werk van Gras en Groen. Zowel het resultaat als de uitvoering was uitstekend. Wij zijn in ieder geval heel tevreden.

Tuinaanleg Oss

"Er is netjes en vooral ook hárd gewerkt en het resultaat is prachtig. Bedankt!"

Theo en Trudie Geijsberts 20-09-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We zijn écht tevreden. Er is netjes en vooral ook hárd gewerkt en het resultaat is prachtig. Bedankt! Theo en Trudie Geijsberts Oss

Tuinaanleg Zaltbommel

"Nooit was iets teveel gevraagd."

Wout van Leerdam 14-09-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dit bedrijf heeft een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Ben ook erg tevreden over de hard werkende mensen die bij ons de tuin en schutting hebben aangelegd. Nooit was iets teveel gevraagd. Het weer maakte ze ook niets uit, ze werkten gewoon door. Ook de service die is geleverd is van een prima kwaliteit. Zijn nog een paar keer terug geweest voor wat kleine herstelwerkzaamheden. Ook dat is weer keurig opgelost. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Tuinaanleg Den Bosch

"Laat het voorjaar maar komen!"

John van Weert 12-09-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eigenlijk doe ik dit nooit een recensie achterlaten op een website, maar voor dit bedrijf "gras en groen" maak ik graag een uitzondering. Want na een wat rommelige start ( gemiste afspraak mbt de offerte ) hebben de mannen van dit jonge energieke bedrijf onze tuin bovenverwachting snel en naar volle tevredenheid omgetoverd in precies het plaatje wat wij voor ogen hadden. Mannen nogmaals bedankt hiervoor, Laat het voorjaar maar komen!

Tuinaanleg Rosmalen

"Fijne communicatie en leveren perfect werk."

Janine de Jong 07-09-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mooi nieuw gazon en straatwerk. Wat een toppers die mannen van Gras en Groen. Fijne communicatie en leveren perfect werk. Wij zijn blij:) ontzettend bedankt mannen!

Tuinaanleg Tilburg

"Wij zijn uiterst tevreden over de vakkundige aanleg van onze nieuwe achtertuin."

Joop Jansen 06-09-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wij zijn uiterst tevreden over de vakkundige aanleg van onze nieuwe achtertuin. De werkzaamheden zijn erg vlot gegaan. Nu de nieuwe aanplant nog, dan zijn we compleet.

Tuinaanleg Oss

"Snel en netjes gewerkt. Super gedaan Gras en Groen!"

H van Lieverloo 05-09-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij moet onze nieuwe aangelegde tuin. Snel en netjes gewerkt. Super gedaan Gras en Groen!

Tuinaanleg Den Bosch

"We hebben het contact en de samenwerking als heel prettig ervaren."

Roeland van den Berg 01-09-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️
We hebben onze hele achtertuin laten renoveren door Gras en Groen. We hebben het contact en de samenwerking als heel prettig ervaren. Er waren door onvoorziene omstandigheden wat zaken niet helemaal goed gegaan , maar dit werd allemaal zonder enkel probleem gecorrigeerd. We zijn tevreden met het resultaat van de tuin en de service ontvangen van deze Hovenier.

Tuinaanleg Den Bosch

"Personeelsleden zijn vriendelijk en werken netjes."

Fam. Machielsen 08-08-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kunstgras laten leggen en terras opnieuw betegeld. Erg mooi eind resultaat, afspraken worden nagekomen. Personeelsleden zijn vriendelijk en werken netjes. Fam Machielse-'s-Hertogenbosch

Tuinaanleg Den Bosch

"Snelle communicatie, kundig advies en ook prettig contact met de uitvoerders."

Mei-Lin Ong 01-08-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wij zijn heel fijn geholpen met onze voortuin. Snelle communicatie, kundig advies en ook prettig contact met de uitvoerders. We zullen Gras en groen overal aanbevelen.

Tuinaanleg Rosmalen

"De jongens van Gras & Groen volstaan hun vak."

Norbert Storm 02-07-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De jongens van Gras & Groen volstaan hun vak. Zij hebben in twee dagen tijd een complete tuin renovatie gedaan echt super.

Tuinaanleg Vught

"Uitstekende service, snel werkende vriendelijke mannen en een prima resultaat"

Marlies Voets - van der Graaff 06-06-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitstekende service, snel werkende vriendelijke mannen en een prima resultaat; ook voor de "tegeltuin" ;-)

Tuinaanleg Zaltbommel

"Er wordt goed meegedacht, flexibele instelling en afspraken worden nagekomen."

Wim Dijkgraaf 01-06-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mooie tuin dankzij Gras en Groen! Er wordt goed meegedacht, flexibele instelling en afspraken worden nagekomen.

Tuinaanleg Rosmalen

"Hoveniers zijn netjes en toegankelijk in de omgang. "

Mark en Gemma Hermes 25-05-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️
Tuin is netjes aangelegd naar tevredenheid. Hoveniers zijn netjes en toegankelijk in de omgang. Dankjewel!

Tuinaanleg Den Bosch

"Nogmaals bedankt Gras en Groen, wij kunnen de hele zomer gaan genieten van onze tuin."
Fam. van den Thillart 23-05-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️
Gras en Groen heeft een hele mooie tuin bij ons gemaakt. In 3 dagen was het klaar. De natuursteentegels zijn goed en vakkundig gelegd. De hoveniers hebben hard doorgewerkt om de tuin in 3 dagen af te krijgen. Nogmaals bedankt Gras en Groen, wij kunnen de hele zomer gaan genieten van onze tuin.

Tuinaanleg Veldhoven

"Uitstekend werk geleverd door de vakmannen van Gras & Groen!"

Manon Neijland 17-05-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitstekend werk geleverd door de vakmannen van Gras & Groen!

Tuinaanleg Rosmalen

"Professioneel ontwerp met goede nieuwe ideeën voor onze tuin! Echte aanrader!"

Jorn van Eupen 02-05-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Professioneel ontwerp met goede nieuwe ideeën voor onze tuin! Echte aanrader!

Tuinaanleg Engelen

"Zeer prettig bedrijf met echte vakmensen, doen wat ze beloven en leveren echt kwaliteit! "
Sjack van Zandvoort 02-05-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zeer prettig bedrijf met echte vakmensen, doen wat ze beloven en leveren echt kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden over onze tuinhuis met overkapping, de geplaatste schutting(strak!), straatwerk (wat een vakman was dat!) en het meedenken met het tuinontwerp. Ik raad ze daarom iedereen van harte aan!

Tuinaanleg Nieuwkuijk

"Dank en volgend jaar misschien de voortuin. Bedankt !!"

Lenie van Zon 30-04-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vorig jaar de schutting laten zetten met een prima resultaat daarom ook dit jaar weer gebeld om de achtertuin onderhanden te nemen. Het advies dat mij hiervoor werd gegeven heeft mij echt veel geld bespaard en het resultaat mag er zijn. Prima gedaan en nog wel ruim binnen de afgesproken tijd. Dank en volgend jaar misschien de voortuin. Bedankt !!

Tuinonderhoud Lith

"Super netjes geholpen! "

Wilbert de Veer 23-04-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super netjes geholpen! Duidelijke communicatie vooraf en alles goed en netjes achtergelaten.

Tuinaanleg Vught

"Top bedrijf, tuin is piekfijn in orde."

Dennis van den Bosch 19-04-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Top bedrijf, tuin is piekfijn in orde. Alles netjes volgens afspraak en een scherpe prijs!

Tuinaanleg Rosmalen

"Ze komen hun afspraken na en er zijn nette mensen bij je aan het werk. Ik raad ze aan."
Marcel Scholts 16-04-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dit is een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze komen hun afspraken na en er zijn nette mensen bij je aan het werk. Ik raad ze aan.

Tuinaanleg Waalre

"They were always attentive and open for suggestions. Very professional."

Ajith Ganesan 04-04-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I employed Gras en Groen for my garden renovation. Basically I already had a plan and asked them to execute it. The construction activity of my garden was carried out by Wouter and his team. They did an excellent job. They were always attentive and open for suggestions. Very professional. I am really happy with the end result. Very good value for money. Since they have quite high rating, they are also highly in demand. So you have to be early in contacting them and work out an execution plan so that you have your garden on time to enjoy the summer! Highly recommended.

Tuinaanleg Sint-Michelsgestel

"Goed advies gekregen door sympathieke, vakkundige mensen. Ben heel tevreden over de gemaakte afspraken"
Heleen Zijderveld 26-03-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heb na 30 jaar mn tuin laten vernieuwen door Gras en Groen. Alles werd eruit gehaald . Nieuwe tegels gelegd mooie beplanting en strak gras laten leggen. Goed advies gekregen door sympathieke, vakkundige mensen. Ben heel tevreden over de gemaakte afspraken en goede service. Ik ga genieten van de bloei van mijn nieuwe planten en zoveel meer zon in mijn tuin!

Keramische terras Vught

"Van offerte tot oplevering alles perfect verlopen!"

Christian Esveldt 15-03-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Van offerte tot oplevering alles perfect verlopen! Kundig en profesioneel en denken in oplossingen. Schitterend keramisch terras gelegd.

Tuinaanleg Engelen

"mannen erg hard gewerkt om er daadwerkelijk iets moois van te maken. Dank!"

A.W. Rutten 12-03-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wij hebben onze voor- en achtertuin laten doen en we zijn zeer blij met het resultaat. Het proces tijdens de voorbereidingsfase was transparant en is prettig verlopen en daarna hebben de mannen erg hard gewerkt om er daadwerkelijk iets moois van te maken. Dank!

Tuinaanleg Den Bosch

"De professionele communicatie met alle mensen van Gras en Groen hebben wij ook zeer gewaardeerd.

Geert Glaudemans-Kroon 24-01-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gras en Groen Hoveniers heeft onze tuin opnieuw ingericht. Vooraf onze wensen besproken wat resulteerde in een mooi plan met een heldere en scherpe offerte. Het werk kon al snel uitgevoerd worden. Het resultaat is precies naar onze wens. De schutting is beplant met bloeiende klimplanten. Nu nog dunne staken maar die zullen in het voorjaar snel gaan groeien en bloeien. De professionele communicatie met alle mensen van Gras en Groen hebben wij ook zeer gewaardeerd.

Tuinaanleg Veldhoven

"Een fijne no—nonsense partij om mee samen te werken, vanaf het eerste contact tot de oplevering."

Fam. van den Bosch 22-01-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Een fijne no—nonsense partij om mee samen te werken, vanaf het eerste contact tot de oplevering. Ze hebben goed geluisterd naar onze eisen en een ontwerp opgeleverd waar we zeer tevreden over zijn en rond het budget dat we hadden gesteld. Ze hebben prettige en nette mensen die het werk komen doen. Ze overleggen goed en liepen niet weg om net wat extra te doen toen we daar om vroegen. Complimenten aan dat uitvoerend team. Kortom, een partij die we aanraden.

Tuinonderhoud Helvoirt

"Heel fijn samengewerkt met Gras en Groen. "

Ingrid Olijslagers 18-01-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel fijn samengewerkt met Gras en Groen. Duidelijk onze wensen opgevolgd en geen zaken ongewenst toegevoegd aan de offerte. Onze hele tuin is gesnoeid en er is ook nieuwe beplanting geplaatst, kan niet wachten tot alles dadelijk mooi groen word. Ik ben dus zeer tevreden.

Tuinaanleg Den Bosch

"Goede communicatie, begrepen goed mijn wensen en het resultaat is daarom erg mooi! "
Sandra van der Klijn 17-01-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Goede communicatie, begrepen goed mijn wensen en het resultaat is daarom erg mooi! Echt een aanrader!

Tuinaanleg Den Bosch

"Vakkundig, servicegericht, goed bereikbaar en goed afspraken mee te maken."

Danny Tak 11-01-2018
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vakkundig, servicegericht, goed bereikbaar en goed afspraken mee te maken. Prettige en nette medewerkers.