Referentie tuinaanleg Rosmalen

"Uitstekend werk, aardige jongens en fatsoenlijke prijzen; een aanrader. "

Referentie tuinaanleg Rosmalen

Carlo Neve

5

Onze voortuintje was na het bezoek van vraatzuchtige buxusparasieten veranderd in een woestenij. Na een bezoek aan Gras en Groen hadden we genoeg inspiratie voor een herinrichtingsplannetje en Jasper uit te nodigen om de situatie te bekijken en ons plan te bespreken, snel daarna zat er een  fraaie tekening en offerte in de email.


Op de afgesproken dag stonden Jasper en zijn maat voor de deur, een vrachtwagen loste een klein kraantje met zeer ervaren machinist en ineens was er ook een grote container, pallets met stenen en een hoop zand. Ze waren meteen vol gas aan het werk. De oude boom werd met de motorzaag in stukken gezaagd, alle oude bestrating en aarde verdween in sneltreinvaart in de container.


Pas toen het zandbed gelegd werd gingen ze wat rustiger te werk, heel precies met touwtjes en meetapparatuur. Het leggen van de stenen ging vlot en de volgende middag stonden de plantjes keurig in de bakken, was het voegzand ingeveegd. We hadden dus in twee dagen weer een mooie voortuin en de straat was weer schoon en leeg alsof er niets was gebeurd.


Uitstekend werk, aardige jongens en fatsoenlijke prijzen; een aanrader.

Tuintontwerp door Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Origineel tuinontwerp

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!