Tuinaanleg Herpt

"In 1 woord: fantastisch."

Tuinaanleg Herpt

Annemarie Vermaak

5

Toen in de herfst van 2018 de tuin bij onze buren werd aangelegd (door Gras en Groen Hoveniers) waren wij al onder de indruk van het professionele/nette team, de kwaliteit van de aanleg (grondwerkzaamheden, straatwerk + planten van de beukenhaag) en hoorde uitstekende verhalen over de goede nazorg.
Na ons orienterend gesprek, waarin werd geluisterd en meegedacht, verliep de communicatie snel en vlekkeloos. De aanleg van onze tuin was in 3 dagen gebeurd door dezelfde aardige jongens als bij de buren. Prettig! Kleine aanpassingen op het terras vanaf onze kant tijdens die 3 dagen werden goed ontvangen en netjes uitgevoerd. Dit alles heeft geresulteerd in een schitterend eindresultaat met positieve terugblik op de mensen van Gras en Groen Hoveniers.
Wij kijken nu al uit naar het vervolg-traject met Gras en Groen aangezien onze oprit nog bestraat dient te worden, nog beplanting-advies gewenst is en in de achtertuin nog genoeg ruimte is voor aankleding zoals een tweede terras, houten vlonder en het planten van bomen.
Een bezoek aan Gras en Groen raad ik zeker aan aangezien hier genoeg inspiratie opgedaan kan worden - de kwaliteit van hun werk is meteen te bewonderen.
In 1 woord: fantastisch.

Tuintontwerp door Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Origineel tuinontwerp

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!