Tuinaanleg Rosmalen

"De afspraak was zo gemaakt en ze kwamen mooi op tijd"

Tuinaanleg Rosmalen

Peter de Leeuw

5

De afspraak was zo gemaakt en ze kwamen mooi op tijd. Ze keken rond en maakten een inschatting van de werkzaamheden en daarna zei hij dat hij mij een offerte zou opsturen via de mail. Er werd verteld dat ik van te voren opbelde en dat gebeurde ook. Hierna hebben we een afspraak gemaakt en zijn we gezamenlijk op kantoor de werkzaamheden gaan bespreken. Toen we aan het praten waren en zeiden hoe we het wilden hebben, gaf Gras en Groen vaak advies over hoe het mooier en beter was, beter materiaal en betere kwaliteit.


Toen ging het eigenlijk erg snel. Ze kwamen 1 dag eerder omdat ze een apparaat bij hadden om het gras eruit te halen dat lawaai maakt en dat was s'morgens niet zo fijn voor de buurt. Ze hebben s'middags het gras eruit gehaald en ook direct de heg.


De volgende dag zouden ze om 7 uur s'morgens er zijn en ze waren echt perfect op tijd. Ik had alles in de handen van Gras en Groen gelegd voor het bestellen en leveren van de tegels, zand, hout etc. Daar was ook niks op aan te merken want alles werd keurig netjes geleverd, veel gingen zo ook zelf halen. Omdat bij ons in de straat beperkte ruimte is hadden ze alles zo laten komen dat het er ook kon staan en zo min mogelijk problemen in de straat vormden voor het verkeer.


Het zand ging erin, toen de tegels en toen het hekje en hierna waren de werkzaamheden klaar. Er was wat zaagwerk voor de tegels en dat werd ook veelvuldig gedaan omdat dat het mooiste werk opleverden, alleen een klein beetje kon niet gezaagd worden omdat het te smal was en dat moest afgesmeerd worden. Ze hebben alles in anderhalve dag klaar gekregen met 4 man en zaterdag met 5 man.


Ik wil ook een compliment aan het personeel geven die bij mij zijn geweest. Hoe die mensen met elkaar werkten en elkaar ook goed in de hand werkten, dat was gewoon perfect. Ieder had zijn ding om te doen, de 1 deed dit, de ander deed dat en ze hielpen elkaar erg goed en ze maakten geen ruzie. Het was bij mij een echte eenheid dus bij deze mij complimenten.


Als ik ooit weer iets aan me tuin moet laten doen dan weet ik het wel, dat is Gras en Groen terug laat komen want het was allemaal perfect geregeld.


Ojah, bij Gras en Groen hebben ze 1 stop zin en dat is 'komt goed, het komt goed' bij deze kan ik je zeggen dat ze hun woorden waar maken.


Mvg Peter de Leeuw

Tuintontwerp door Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Origineel tuinontwerp

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!