Tuinaanleg Sint-Oedenrode

"Wij hadden Gras en Groen nog nooit aan het werk gezien in Sint-Oedenrode, maar misschien is het werkgebied vanaf nu ook Sint-Oedenrode."

Tuinaanleg Sint-Oedenrode

Fam. Gibbels

5

Wij waren al ruim anderhalf jaar zoekende naar een idee hoe onze tuin zou moeten worden. Ons doel was een onderhoudsarme tuin omdat wij niet in het bezit zijn van groene vingers. Uiteindelijk bij Gras en Groen terecht gekomen om te kijken naar een nieuwe schutting, de offerte hadden we snel in huis en de prijs was zeer concurrerend. Wij wilden in eerste instantie een klein stukje gazon, maar omdat het aantal vierkante meters zo klein was hadden we deze optie gewijzigd naar een houten vlonder.


Tijdens ons eerste bezoek aan Gras en Groen viel ons al op de diverse demonstratieveldjes met kunstgras en sommige waren nauwelijks van echt te onderscheiden. Thuis nogmaals over nagedacht vonden we groen toch frisser staan dan een houten vlonder, dus de week erop maar weer terug naar Gras en Groen om nogmaals te gaan kijken. We hebben onze gegevens en plannen achter gelaten zodat Gras en groen een keer naar de situatie bij ons thuis kon komen kijken en onze plannen door te nemen. Nog diezelfde week hadden we een nette offerte. Door de tussentijdse wijzigingen en wensen van onze kant uit was het geen probleem om nog een paar keer langs te komen om deze door te spreken.


Al vrij snel kon men starten met de werkzaamheden. De woestenij aan de voorzijde was al vrij snel verdwenen en netjes afgevoerd. De schutting was snel en netjes geplaatst. De keramische tegels die we zelf hadden uitgezocht bij een leverancier waar Gras en Groen niet mee samen werkt (wat geen enkel probleem was) zijn vakkundig en zeer netjes gelegd op een methode die ik niet gauw lees in de diverse instructies op internet en bij bouwmarkten van hoe te leggen als men deze zelf zou leggen. Het stukje kunstgras ligt er ook zeer netjes bij en het gras is nu bij ons groener. Omdat we zelf de oude schutting zouden afbreken hadden we gevraagd de puincontainer wat eerder te plaatsen, dit was geen enkel probleem. Afspraken komt men heel goed na. Wij hadden Gras en Groen nog nooit aan het werk gezien in Sint-Oedenrode, maar misschien is het werkgebied vanaf nu ook Sint-Oedenrode.


Met vriendelijke groeten,


Fam. Gibbels

Tuintontwerp door Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Origineel tuinontwerp

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!