Sierbestrating

Sierbestrating is onmisbaar in de tuin. Sierbestrating geeft structuur en sfeer aan de tuin. Het is een belangrijk onderdeel van de tuinaanleg, maar ook voor de tuineigenaar is bestrating enorm belangrijk. Denk daarbij aan de paden in de tuin en het terras dat wordt gevormd zodat u buiten in de tuin kunt zitten

Het belang van een vakkundige aanleg wordt pas duidelijk wanneer u opmerkt dat het niet vakkundig is gedaan. Onvoldoende afschot zorgt voor plasvorming, verzakkingen leiden tot struikelpartijen over opstaande klinkers en wanneer een terras slecht is gelegd, wiebelt uw tuintafel. Voor het vakkundig laten leggen van sierbestrating van uw terras of oprit bent u bij Gras en Groen Hoveniers aan het juiste adres.

Onze stratenmakers kunnen de onderstaande werkzaamheden perfect voor u uitvoeren:


Sierbestrating
Sierbestrating
Sierbestrating
Sierbestrating
Sierbestrating

Kleurkeuze sierbestrating voor uw oprit, tuinpad of terras

Tijdens het maken van het tuinontwerp wordt de kleur van uw terrastegels of klinkers bepaald; deze keuze is van grote invloed voor de sfeer. Vaak wordt gekozen voor natuurlijke grijstinten. Terrassen en paden mogen immers een neutrale achtergrond vormen voor andere, kleurigere tuinonderdelen. Let bij de keuze van terrastegels vooral op lichte en/of juist donkere tinten. Een lichte tuinbestrating valt meer op en laat een ruimte daardoor groter lijken. Donkere tinten zijn neutraler en maken de sfeer van een terras intiemer.

Afmetingen van uw terras, oprit of tuinpad

Laat u de sierbestrating in uw tuin door Gras en Groen Hoveniers leggen, dan wordt er met u meegedacht. Doordat het leggen van bestrating voor onze hoveniers dagelijks werk is als onderdeel van de complete tuinaanleg, weten wij als geen ander waarop gelet moet worden.

Materiaalkeuze voor uw terras, oprit of tuinpad

De verschillende soorten sierbestrating hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Denk hierbij aan de afmetingen, kleur en prijs. Wij hebben hieronder de meest gebruikte sierbestratingen voor u op een rij gezet.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Rosmalen

Imco


5

"Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Keramische tuintegels, een specialisme van Gras en Groen.

Een relatief nieuw product waar Gras en Groen Hoveniers steeds vaker mee werkt zijn keramische tuintegels. Keramiek wordt al jaren binnen toegepast, maar het Italiaanse product is nu ook geschikt voor toepassing buiten in de tuin. Keramische tegels leggen is een specialistische en bewerkelijke bezigheid. Een van onze hoveniers is een echte specialist op dit gebied. Op een speciaal geprepareerde ondergrond weet hij de keramische tuintegels perfect te leggen. In de showtuin bij ons bedrijfspand kunt u zien op welke wijze dit is gedaan. 

Showtuin Gras en Groen Hoveniers

Bij onze vestiging in Den Bosch hebben wij een showtuin aangelegd. In deze showtuin ziet u allerlei soorten bestratingen die wij bij u kunnen leggen. Naast tuinbestrating hebben wij hier showtuinen aangelegd met overkappingen, tuinhuisjes en overige vormen van tuin timmerwerk. In de showtuin kunt u tevens bij één van onze medewerkers terecht voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak kunt u ook maken middels het formulier boven- en onderaan de website!


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!