Stadstuin

De beperkte ruimte in een stadstuin zo benutten dat er in een rustgevende ruimte even ontsnapt kan worden aan het drukke leven in de stad. Dat is de wens die vaak uitgesproken wordt bij de aanleg of renovatie van een stadstuin.

Het optimaal benutten van de ruimte is vaak het toverwoord. In een beperkt aantal vierkante meters moeten tuinpaden en terras toch gecombineerd worden met beplanting. Gras en Groen Hoveniers heeft veel ervaring met de aanleg van stadstuinen. Wij weten als geen ander deze ruimte effectief en functioneel in te delen. Hierdoor kunt u genieten van uw eigen oase van rust.


Stadstuin
Stadstuin
Stadstuin
Stadstuin
Stadstuin

Hoogteverschillen in de stadstuin

Wij zijn creatief door vaak hoogteverschillen in de tuin aan te brengen. Door dit te doen, kunnen ruimtes functioneel ingericht worden, maar blijft de tuin speels aandoen. Haagjes en verhoogde borders dagen u uit om rond te kijken in de tuin. Een paar groenblijvende heesters zorgen zelfs dat vogeltjes in de winter de weg naar uw tuin weten te vinden.

Werken aan een stadstuin

Een stadstuin aanleggen in de binnenstad kan nog weleens wat problemen veroorzaken. Het is niet altijd mogelijk onze bussen bij u voor de deur te parkeren, laat staan een bus met aanhanger. Als het nodig is, komen wij met een creatieve oplossing. Wij zorgen indien nodig voor personeel dat in korte tijd veel grond en bestratingsmaterialen kan aan- of afvoeren. Op die manier zijn wij uw omgeving zo min mogelijk tot last.

Is uw tuin enkel te bereiken via de voordeur? Dan is dat geen probleem: ons personeel werkt zorgvuldig en zo netjes mogelijk. Door uw vloer af te plakken blijft deze onbeschadigd en grotendeels schoon. Door gebruik te maken van rijplaten zijn obstakels zoals trappetjes zelfs geen enkel probleem.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Den Dungen

Rik van de Laar


5

"Aardige betrouwbare vaklui."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Stads(tuinen) in ons werkgebied

Gras en Groen Hoveniers is vrijwel in het hele land werkzaam. Wij hebben echter wel een werkgebied in een straal van 40 km rondom onze zaak waar onze focus op ligt. In ons werkgebied kennen we een aantal steden waar wij stadstuinen hebben aangelegd. Wij leggen stadstuinen aan in Den Bosch, Tilburg, Breda en Nijmegen.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!