Trampoline ingraven

Gras en Groen Hoveniers heeft ruimschoots ervaring met het plaatsen, ingraven en aftimmeren van trampolines. Wij kunnen u ook adviseren omtrent de aanschaf van een bepaald type trampoline. De trampoline wordt bij gezinstuinen vaak meegenomen in de tuinaanleg.

Het ingraven van een trampoline

Regelmatig worden wij ingeschakeld als mensen een trampoline willen ingraven. Het ingraven kan een pittige klus zijn, er moet toch behoorlijk wat grond afgevoerd worden. Bovendien kan het perfect waterpas stellen van de trampoline ook wel eens tegenvallen.


Trampoline ingraven
Trampoline ingraven
Trampoline ingraven
Trampoline ingraven
Trampoline ingraven

Gras en Groen Hoveniers graaft de trampoline voor u in!

Wij kunnen u van dit werk ontlasten. Op korte termijn kunnen wij voor u de trampoline ingraven; wij plaatsen deze dan direct volledig waterpas. Het grote voordeel van Gras en Groen Hoveniers is dat wij vaak combinaties kunnen maken. Zo kunnen wij uw oude gazon verwijderen, de trampoline ingraven en vervolgens graszoden of kunstgras leggen. Ook het aftimmeren van de zijkant is een mogelijkheid. Door de zijkant af te timmeren voorkomt u dat de zijkant gaat inzakken. Het gevaar dat kinderen met hun been onder de trampoline schuiven wordt daardoor uitgesloten.

Voordelen van het ingraven van een trampolineAlgemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Den Bosch

Edith Gruben


5

"Kernwoorden: goede communicatie/terugkoppeling, enthousiasme, aanpakken en uitstekende service/nazorg."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Showtuin Gras en Groen Hoveniers

Bij onze vestiging in Den Bosch hebben wij een showtuin aangelegd. In deze showtuin ziet u allerlei soorten trampolines die wij ook voor u kunnen ingraven en aftimmeren. Naast trampolines hebben wij hier ook showtuinen aangelegd met tuinbestrating, kunstgras en composiet vlonders.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!