Tuin timmerwerk

Wilt u een bouwkundig element verwerken in de tuin? De vakbekwame hoveniers van Gras en Groen kunnen tuin timmerwerk uitvoeren om dit voor u te realiseren. Van het plaatsen van een standaard overkapping of tuinhuis tot het inmeten, ontwerpen en calculeren van alle bouwkundige elementen met tuinhout.

Gras en Groen en tuintimmerwerk

Bent u specifiek op zoek naar één van onderstaande elementen? Wij lichten ze graag verder aan u toe:


Tuin timmerwerk
Tuin timmerwerk
Tuin timmerwerk
Tuin timmerwerk
Tuin timmerwerk

De toegevoegde waarde van hout

Hout brengt sfeer, dat geldt zowel binnens- als buitenshuis. Voor het oproepen van de juiste sfeer in de tuin wordt dan ook dankbaar van deze eigenschap gebruik gemaakt. De warme kleur, mooie houtstructuren en een gaaf ontwerp vormen een toegevoegde waarde in de tuin. Zowel letterlijk als figuurlijk. Want in tegenstelling tot veel onderdelen van de tuinaanleg verhogen tuinhuisjes en terrasoverkappingen wel de waarde van uw woning.

Voordelen van tuinhout

Tuin timmerwerk laat al uw tuinwensen uitkomen

Veel van uw tuinwensen zijn te realiseren door het uitvoeren van tuin timmerwerkzaamheden. Met behulp van fraai afgewerkte houten constructies brengen wij meer genot naar uw tuin en vrijwel alles is mogelijk!

Wat kan Gras en Groen voor u betekenen?

Dankzij de grote vraag naar overkappingen, pergola’s en tuinhuisjes zijn deze als bouwpakket verkrijgbaar. Diverse leveranciers van Gras en Groen hebben brochures ontwikkeld waaruit u een standaardoverkapping kunt selecteren.

Standaard pakketten leveren vaak een prijsvoordeel op maar deze hebben ook zo hun beperkingen. Veel specifieke wensen komen niet in vervulling of ruimtes in de tuin zijn ongeschikt. In dat geval bieden wij u maatwerk en dat hoeft niet per definitie zoveel duurder te zijn. Sterker nog, Gras en Groen verzekert u van een concurrerende prijs bij het uitvoeren van tuin timmerwerk.

Timmerwerken op maat

Gras en Groen Hoveniers komt graag langs om uw wensen voor maatwerk te bespreken. Tijdens een vrijblijvend gesprek stellen wij de juiste vragen en nemen de maten op in uw tuin. Op basis van de verkregen informatie komen wij met een passend advies. Wanneer dit aansluit op uw wensen en het gevoel goed is werken wij dit in een offerte tot op detailniveau uit. Wat mag u verwachten van Gras en Groen?Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Vught van Poppel

van Poppel


5

"Vriendelijke mannen mét verstand van zaken. Dank daarvoor!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Geschikte materialen voor tuin timmerwerken

Niet alle materialen zijn er tegen bestand om in weer en wind buiten te staan. Vrijwel iedereen is bekend met houtrot, roestvorming en daklekkages. Kwalitatief hoogwaardige materialen en een juiste montage verlengen logischerwijze de levensduur. Houtsoorten bijvoorbeeld zijn op basis van duurzaamheidsklasse onder te verdelen.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij gebruik maken van de volgende materialen:

Maak vrijblijvend een afspraak om uw tuintimmerwerk te bespreken

Heeft u wensen op het gebied van tuinhuisjes, overkappingen of een tuinafscheiding? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Dit gebeurt geheel vrijblijvend, hetzelfde geldt voor de offerte die we aan u uitbrengen.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!