Terras overkapping

De terras overkapping of veranda is een zeer geliefd onderdeel van de tuin. Zorgeloos buiten zitten en kunnen genieten van het buitenleven liggen hieraan ten grondslag. Weet u al wat voor terras overkapping bij u in de tuin wilt realiseren? Want wat is heerlijker dan in februari of maart al heerlijk buiten onder de overkapping in de voorjaarszon te zitten?

Meerwaarde van een houten overkapping

Een overkapping in de tuin

Een veranda plaatst men altijd direct aan de woning, voor alle andere varianten van een overkapping ligt de locatie minder voor de hand. Uitgangpunt is het antwoord op de vraag:"Wat is de ideale plaats voor een overkapping?" Dat is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Zon en wind spelen hierin een belangrijke rol. Een gunstige ligging van de tuin is dus van groot belang. Gelukkig kan een overkapping prima een opzichzelfstaand element zijn in de tuin.

Om fijn buiten te kunnen zitten is een aangename temperatuur van groot belang. Met een terrasheater kan deze ook buiten de zomer om bereikt worden. Alleen mag de wind dan geen vrij spel hebben. Door twee of meer zijden dicht te timmeren kan warmte eenvoudig vast gehouden worden wat het buiten zitten vele malen aangenamer maakt!


Overkapping
overkapping tuinhuis
overkapping tuinhuis
overkapping tuinhuis
overkapping tuinhuis

Verschillende typen overkappingen

Gras en Groen Hoveniers kan vijf verschillende typen overkappingen aan u leveren en plaatsen. Alle vijf hebben zo hun eigen uiterlijke kenmerken waarmee ze zich onderscheiden.

Overkapping met plat dak

Net als een tuinhuis met een plat dak is ook een overkapping met een platdak de goedkoopste uitvoering. Dat het een budget keuze kan zijn zegt helemaal niets over het uiterlijk van dit type overkapping. De douglas overkapping met een plat dak is momenteel de favoriet van Gras en Groen!

Overkapping met puntdak

Wilt u een luxe overkapping, kies dan voor de variant met een puntdak. Dankzij de vorm van het dak krijgt de overkapping een zeer fraaie afwerking. U kunt kiezen voor een uitvoering met een zadeldak of een piramidedak.

Kapschuur

Wilt u een overkapping met een zeer landelijke uitstraling? Kies dan voor de kapschuur. Deze trendy overkapping zorgt dankzij de hoge nok voor een zeer ruimtelijk gevoel. Door douglas hout te gebruiken krijgt de overkapping bovendien een zeer warme uitstraling.

Prieel

Een houten prieel is anders dan de meeste overkappingen. Allereerst kenmerkt het prieel zich door het hebben van open zijkanten. Daarnaast heeft het prieel een herkenbaar piramidedak. Het prieel heeft een romantische uitstraling en is een mooie blikvanger in de tuin.

Veranda

Als laatste de veranda, wie kent deze overkapping variant niet? Direct aan de achtergevel van de woning een overdekte plek om te zitten. Ontzettend praktisch en relatief eenvoudig te creëren. Let wel op dat de veranda niet teveel licht blokkeert dat normaal bij de woning naar binnen schijnt.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Zaltbommel

Wout van Leerdam


5

"Nooit was iets teveel gevraagd."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De top 10 klimplanten

Jasper Brands van Gras en Groen Hoveniers selecteert elke maand zijn favoriete 10 planten. Deze maand de top 10 mooiste klimplanten.

Lees verder
Overzicht

Overkapping laten plaatsen

Gras en Groen Hoveniers heeft alle kwaliteiten in huis om uw tuin overkapping op perfecte wijze te plaatsen. Dat begint vooraf met een passend advies en het calculeren van de benodigde materialen. Later houden wij tijdens het plaatsen rekening met het volgende:

Zet een eerste stap naar uw gewenste overkapping

Wilt u uitsluitend een overkapping laten plaatsen of de complete tuin laten aanleggen. Bij Gras en Groen is uw tuin in goede handen. Bij de afgeronde projecten kunt u de kwaliteit van onze dienstverlening bekijken en bij de referenties krijgt u een goed beeld van de tevredenheid van onze klanten. Middels een vrijblijvende afspraak komen wij graag in gesprek met u. Binnen één week ontvangt u een passend advies voor een overkapping in uw tuin.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!