Tuinafscheiding

De achtertuin is een eigen stukje buitenwereld waar u naar uw eigen idee moet kunnen wonen. Privacy in de achtertuin is dan ook een kostbaar goed. Om die privacy te creëren zijn er verschillende mogelijkheden. Een haag is een heel voor de hand liggende oplossing. Het nadeel van een haag is dat hij enige tijd moet groeien om de juiste hoogte te bereiken en regelmatig tuinonderhoud nodig heeft. Dit in tegenstelling tot een houten schutting of een hout-beton schutting die direct resultaat geeft en weinig onderhoud vergt.

Welk type tuinafscheiding wilt u laten plaatsen?


Houten schutting

Houten schutting

Bekijk hier alle houten schuttingen die Gras en Groen Hoveniers voor u kan plaatsen.

Lees verder
Hout beton schutting

Hout beton

Bekijk hier alle hout beton schuttingen die Gras en Groen Hoveniers voor u kan plaatsen.

Lees verder
Rotsmotief schutting

Rotsmotief

Bekijk hier alle rotsmotief schuttingen die Gras en Groen Hoveniers voor u kan plaatsen.

Lees verder
Hagen

Hagen

Bekijk hier alle verschillende soorten hagen die Gras en Groen Hoveniers voor u kan aanplanten.

Lees verder
tuinafscheidingen
tuinafscheidingen
tuinafscheidingen
tuinafscheidingen
tuinafscheidingen

Het assortiment van Gras en Groen Hoveniers

Wij bieden een zeer breed assortiment van verschillende tuinafscheidingen aan.

Houten schutting van duurzaam hout

Onze leveranciers van houten tuinschermen hebben wij geselecteerd op basis van duurzaamheid en kwaliteit. Als verkopers van natuurproducten vinden wij het niet meer dan logisch dat wij weten waar het hout vandaan komt. Onze houten schuttingen zijn dan ook 100% zeker niet afkomstig uit illegale houtkapactiviteiten. Op plaatsen waar het hout wordt gekapt, dat onder andere bestemd is voor de productie van onze schuttingen, worden bomen opnieuw aangeplant. Het hout is dus afkomstig uit duurzaam beheerde bossen! Lees meer over het assortiment op de pagina houten schutting.

Keurmerken die van toepassing zijn op onze producten:

Hout-beton schutting voor een lange levensduur

Hout dat lang vochtig blijft, krijgt vroeg of laat last van houtrot. Dat geldt ook voor de palen van een houten schutting. Hoewel hardhout hier redelijk goed tegen bestand is, zal na 25 jaar toch houtrot optreden. Een hout-beton schutting heeft hier geen last van. Bij een hout-beton schutting zijn de palen vervangen door betonnen staanders. Dankzij de onderplaat, die eveneens van beton is, heeft u jarenlang plezier van uw schutting. Lees meer over het assortiment op de pagina hout-beton schutting.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Tilburg

Joop Jansen


5

"Wij zijn uiterst tevreden over de vakkundige aanleg van onze nieuwe achtertuin."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Hagen voor een groene omheining van uw tuin

Heeft u een ruime tuin en wilt u omgeven zijn door groen? Dan mogen één of meerdere hagen in uw tuin niet ontbreken. Gras en Groen Hoveniers biedt u de keuze uit tal van haagplanten die wij voor u aanplanten als haag. Dit aanplanten kunnen wij doen als onderdeel van de tuinaanleg maar ook als losstaand project. Wanneer Gras en Groen Hoveniers uw haag komt aanplanten, bent u verzekerd van kwalitatief sterke planten en een goede voedingsbodem. Lees meer op de pagina over hagen.

Hekwerken, sterk en duurzaam

Voor een hermetische afsluiting van met name de grotere tuinen mag een hekwerk als optie niet ontbreken. Voor een gunstige prijs wordt uw tuin hermetisch afgesloten. Erg handig als u bijvoorbeeld honden los wilt laten lopen. Een hekwerk is bovendien enorm duurzaam. Dankzij een productieproces, waarin onderdelen worden gegalvaniseerd en gepoedercoat, worden de onderdelen bestand gemaakt tegen weer en wind. Een hekwerk vraagt daardoor bijna geen onderhoud en gaat ontzettend lang mee! Uitzondering hierop vormt het betongaashekwerk. Dit is geheel onbehandeld en heeft daardoor een stoere en industriële uitstraling. De levensduur van een betongaashekwerk is minimaal 25 jaar. Hekwerken die door Gras en Groen geplaatst worden, zijn:

Wet- en regelgeving op het gebied van tuinafscheidingen

Gras en Groen Hoveniers wil u graag vooraf informeren over wat wel of niet mag met betrekking tot het plaatsen van een tuinafscheiding. Dit wordt alleen wel enigszins bemoeilijkt door het feit dat gemeentelijke verordeningen hierin bepalend zijn. Op gemeentelijk niveau mag men afwijken van landelijk geldende regels. Doorgaans kunt u er wel vanuit gaan dat landelijke regels ook voor uw tuinafscheiding van toepassing zijn.

Bezoek onze showtuin

Kom naar onze showtuin en bekijk daar alle tuinafscheidingen. Onze showtuin is geopend op:

Maandag t/m woensdag Op afspraak    
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 15:00

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!