Het tuinhuis

"Een stijlvolle toevoeging aan uw tuin!"

Wilt u een tuinhuis laten plaatsen in uw tuin? Daar kan Gras en Groen u bij helpen! Wij bieden u een ruime keuze aan eigentijdse tuinhuisjes, blokhutten en kapschuren uit de catalogus van Tuindeco. Deze prefab tuinhuisjes zijn fraai afgewerkt en staan in een handomdraai. Maar ook met maatwerk op het gebied van tuin timmerwerk helpen wij u graag verder!

Voordelen tuinhuis

Tuinhuis voor extra opbergruimte of buitenverblijf?

Het tuinhuis biedt legio mogelijkheden waarin uw woning mogelijk niet voorziet. Door hoge bouwkosten en dure grondprijzen wordt er bijvoorbeeld gekort op inpandige opslagruimte. Garages die jarenlang bijna standaard aan een woning werden gebouwd, zien we steeds minder vaak. Het tuinhuis voorziet in die gevallen in de broodnodige opbergruimte.

Maar een tuinhuis kan veel meer zijn dan dat. Het tuinhuis van tegenwoordig is dankzij een hoogwaardige afwerking een luxe buitenverblijf. Voorzien van water en stroom doet het dienst als een ruimte waar u zichzelf heerlijk terug kunt trekken. Bovendien is het dankzij een mooi ontwerp een sieraad voor de tuin. Weet u al wat u wilt?


tuinhuis
tuinhuis
tuinhuis
tuinhuis
tuinhuis

Tuinhuizen in verschillende stijlen

Met hout is vrijwel alles op maat en volledig naar wens te bouwen. Strak, modern of klassiek en tijdloos: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Toch zijn tuinhuisjes grofweg in vier categorieën onder te verdelen:

Kapschuur met overkapping

De houten kapschuur van douglashout is de laatste twee à drie jaar enorm in opkomst. De robuuste en landelijke uitstraling sluit perfect aan bij de hedendaagse tuin. De grove houten staanders van 10 x 10 cm lenen zich uitstekend voor het potdekselen van planken en maken het afsluiten van ruimtes mogelijk.

Blokhut

De blokhut heeft een tijdloos ontwerp. Grote kans dat het uiterlijk u herinnert aan een fijne vakantie in de natuur in omringende landen. Dankzij het tijdloze ontwerp is de blokhut een veel gekozen model dat in geen enkele tuin misstaat.

Net als de kapschuur wordt de blokhut vaak geplaatst met een gedeelte dat dienst doet als overkapping. Juist deze combinatie van opbergruimte en een heerlijk overdekt terras maakt het hebben van een tuinhuis tot een waar genot!

Tuinhuis met plat dak en overkapping

Momenteel wordt veruit het meeste gekozen voor deze optie. De populariteit van een tuinhuis met platdak is eenvoudig te verklaren. Het is de goedkoopste optie en bovendien in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Het dak wordt gedicht met EPDM-folie en kent een jarenlange levensduur.

Tuinhuis met puntdak en overkapping

De iets prijzigere variant, maar qua afwerking wel fraaier. Een tuinhuis met puntdak spreekt meer tot de verbeelding, maar is duurder vanwege de constructie en afwerking. Als dakbedekking zijn er verschillende mogelijkheden:Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Rosmalen

Marcel Scholts


5

"Ze komen hun afspraken na en er zijn nette mensen bij je aan het werk. Ik raad ze aan."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Laat u adviseren door Gras en Groen

Wilt u een tuinhuis laten plaatsen in Den Bosch, Vlijmen, Rosmalen of Vught? Laat u dan adviseren door Gras en Groen. Wij bieden u een uitgebreide catalogus met een standaardtuinhuis naar uw keuze. Weet u hoe het tuinhuis eruit moet zien, maar sluit een standaardvariant niet aan bij uw wensen? Dan kunnen wij u maatwerk bieden tegen een concurrerende prijs!

Berghem Best Cromvoirt
Den Bosch Den Dungen Drunen
Empel Engelen Heesch
Helvoirt Oss Rosmalen
Schijndel Sint-Michielsgestel Tilburg
Waalwijk Vlijmen Vught

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!