Tuinaanleg

Heeft u een prachtig tuinontwerp in uw bezit of heeft u dit samen met Gras en Groen Hoveniers gemaakt? Dan is het tijd om dit tot uitvoering te brengen en over te gaan tot tuinaanleg. Hoveniersbedrijf Gras en Groen uit Den Bosch kan de werkzaamheden in uw tuin uiteraard voor u tot uitvoering brengen.

Een realistische en dus haalbare planning zorgen ervoor dat u binnen de gestelde termijn kunt genieten van uw nieuwe tuin. Onze hoveniers zorgen zo op gestructureerde wijze voor hoge kwaliteit!

Voordelen Gras en Groen Hoveniers

  • We nemen de tijd om met u tot een gedegen plan te komen
  • Gratis tuinontwerp bij uitvoering ervan
  • Alle werkzaamheden in eigen beheer
  • VCA-gecertifeerd personeel en veilige werkwijze
  • 100 % tevredenheidsgarantie 
  • Klantwaardering van 4,7 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 675+ Google reviews!

Onze werkzaamheden

Werkzaamheden tijdens de aanleg van uw tuin Gras en Groen Hoveniers biedt een zeer breed scala aan diensten die uitgevoerd worden door echte vakmensen. Dit kan zijn de complete tuinaanleg, maar ook losse onderdelen zoals:

werkzaamheden gras en groen • Gras en Groen Hoveniers

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Uw tuin laten aanleggen door Gras en Groen 

Overweegt u om uw tuin aan te laten leggen door Gras en Groen Hoveniers? Dan is het wellicht handig om te weten hoe dit proces verloopt. 

Stap 1: Vrijblijvende kennismaking

U kunt een eerste stap zetten door contact op te nemen met Gras en Groen. Dit kan via het contactformulier, per mail of telefonisch. Vervolgens bespreken wij met u de mogelijkheden en plannen naar wens een gesprek in bij Gras en Groen of bij u thuis.

Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een schets en sturen wij u een prijsindicatie. Dit is geheel vrijblijvend.

tuinaanleg • Gras en Groen Hoveniers
tuinontwerp • Gras en Groen Hoveniers

Stap 2: Tuinontwerp en gespecificeerde offerte

Wanneer deze kennismaking u een goed gevoel heeft gegeven zetten wij gezamenlijk de volgende stap. Een logisch vervolg is het maken van een tuinontwerp waarvan de kosten komen te vervallen wanneer wij dit uiteindelijk ook mogen uitvoeren.

In dit ontwerp wordt de tuin tot in detail uitgewerkt. Alle wensen en eisen worden vooraf besproken en door onze tuinarchitect verwerkt. Vervolgens presenteren wij het tuinplan en de bijbehorende offerte. Een tuinontwerp is zelden in één keer perfect. Samen met u zullen wij dit fine-tunen totdat er een schitterend tuinontwerp op papier staat. 

Stap 3: Planning en beplantingsplan

Wanneer u akkoord geeft voor de offerte wordt er met u samen een planning gemaakt voor de uitvoering van de werkzaamheden in uw tuin. Dankzij onze ervaring weten wij, mits het weer geen roet in het eten gooit en alle materialen voorradig zijn, onze planning altijd te halen.

Na uw akkoord zullen wij, indien dit van toepassing is, ook het beplantingsplan volledig uitwerken. Er wordt daarin rekening gehouden met kleurenschema's, bloeiperioden en een logische opbouw in de border. Uiteraard is ook daarin uw input van harte welkom.

beplantingsplan • Gras en Groen Hoveniers
aanleg tuin • Gras en Groen Hoveniers

Stap 4: De aanleg van de tuin

Onze enthousiaste en vakbekwame hoveniers gaan in uw tuin aan het werk om het tuinontwerp tot leven te laten komen. Er wordt door onze medewerkers hard en met plezier gewerkt. U kunt bij ze terecht voor al uw vragen over de totstandkoming van uw nieuwe tuin, maar ook als er eventueel voor last minute wijzigingen zijn.

Na hard werken is uw droomtuin dan eindelijk klaar. Wij leveren de tuin samen met u op en geven u tekst en uitleg over het onderhoud. Zeker de tuinplanten hebben uw liefde en aandacht nodig om te floreren in uw tuin!

 

Uw tuin laten aanleggen door Gras en Groen Hoveniers?
Maak een vrijblijvende afspraak, zodat we samen uw wensen door kunnen nemen!
Maak een afspraak