Tuinaanleg Rosmalen

Heeft u met de tuinarchitect van Gras en Groen of alleen het ontwerp gemaakt van uw geliefde tuin in Rosmalen? Dan is het tijd om over te gaan tot tuinaanleg, dit is de uitvoeringsfase van het tuinproject. Wat ons betreft de leukste fase, eindelijk is het tijd om uw tuinwensen uit te laten komen!

Hoveniersbedrijf Gras en Groen heeft zeer vakbekwame hoveniers in dienst. Zij kunnen alle denkbare werkzaamheden bij u in Rosmalen uitvoeren. Lees snel verder wat de werkwijze is van Gras en Groen Hoveniers bij het uitvoeren van tuinaanleg!

Voordelen Gras en Groen Hoveniers


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier-den-bosch-4

Stappenplan tuinaanleg Rosmalen

Voordat uw tuin in Rosmalen helemaal is aangelegd zijn er nog een aantal stappen te nemen. In het algemeen verloopt de tuinaanleg altijd volgens een vast stappenplan. Graag licht ik deze aan u toe om de werkwijze te verduidelijken.

Opstellen planning en werkvoorbereiding

Nadat we tot overeenstemming zijn gekomen is het tijd de werkzaamheden in te plannen. Afhankelijk van het gecalculeerde aantal uren reserveren wij tijd in onze agenda en stemmen deze met u af. Vervolgens start de werkvoorbereiding zodat wij alle materialen op tijd geleverd krijgen.

Uitvoeren grondwerkzaamheden

Indien nodig halen wij de tuin eerst leeg, maar in de opbouw van uw tuin is het uitvoeren van grondwerkzaamheden de eerst stap. Grond niveaus worden bepaald, witzand op hoogte gebracht voor bestrating en vruchtbare grond aangevoerd voor uw toekomstige borders.

Timmerwerkzaamheden in de tuin

Zijn er timmerwerkzaamheden in uw tuin in Rosmalen te verrichten als onderdeel van de tuinaanleg? Dan is dit meestal de volgende stap. Met hout is vrijwel alles te vormen en het heeft een natuurlijke uitstraling. In de tuin maken onze hoveniers dankbaar gebruik van deze eigenschappen, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een:

Leggen van sierbestrating

De sierbestrating vormt feitelijk de infrastructuur van jouw tuin. Een zeer degelijke aanleg voorkomt net als in de wegenbouw problemen zoals verzakkingen en plasvorming. Het is dan ook logisch dat onze hoveniers zeer nauwkeurig te werk gaan en afgesproken legverbanden en afwerking toepassen.

Aanplanten van de tuin

En dan is het eindelijk tijd voor het in onze ogen belangrijkste onderdeel van de tuin, namelijk de beplanting. Geen andere element in uw tuin zorgt voor zoveel veranderingen gedurende het jaar. Die hierbij aan nieuw blad in het voorjaar, bloemen in de zomer en verkleuringen in de herfst plus alle vogels en insecten die hier op afkomen.

Tijdens het aanplanten van de tuin volgen wij het beplantingsplan. Hierin is rekening gehouden met de standplaats, bloeiperioden en bladkleuring. De tuinplanten worden in de regel ook direct van extra voeding voorzien. Dit reduceert stress en helpt de uitval in het eerste jaar tegen te gaan.

Opleveren met de klant

Hebben wij uw tuin in Rosmalen helemaal afgerond, dan is het tijd deze met u op te leveren. Samen met u lopen wij de tuin na zodat wij zeker zijn dat alles helemaal naar wens is. Tevens krijgt u instructies hoe om te gaan met materialen en welke aandacht uw tuinplanten of de gelegde graszoden nodig hebben.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Vught

Joep van Hees


5

"Snel een offerte, goede prijs, strakke planning en alles naar tevredenheid geleverd!"

Lees verder
Overzicht

Zet nu de eerste stap richting uw droomtuin

Wilt u snel kunnen genieten van een nieuw aangelegde tuin bij u in Rosmalen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak bij u thuis in te plannen. Het is fijn als u uw wensen op papier heeft staan bij het vrijblijvende gesprek. Dan kunnen we direct samen aan de slag om uw droomtuin te gaan realiseren! Neem ook eens een kijkje bij de door ons afgeronde projecten, u krijgt daar een goed beeld bij de kwaliteit die wij als bedrijf afleveren!

Afgerond project Rosmalen


Afgeronde projecten in Rosmalen

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!