Kunstgras

Gras en Groen is specialist op het gebied van kunstgras. We beschikken over een ruim aanbod van diverse soorten, en beschikken tevens over een vakkundige aanlegservice. Hierdoor kunnen we garanderen dat u binnen de kortste keren beschikt over een goede kwaliteit kunstgras. Kunstgras is onderhoudsarm en tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van echt gras, wat ervoor zorgt dat het enorm wint qua populariteit. 

Voordelen Gras en Groen kunstgras

  • Hoogwaardig kunstgras van Nederlands fabrikaat
  • Natuurlijker dan ooit dankzij de nieuwste technieken
  • Kunstgras is onderhoudsarm en heeft geen last van droogte
  • Vakkundige kunstgras legservice, gegarandeerd een succes
  • U ontvangt lange garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • Optimale beleving, advies en inspiratie in de kunstgras showtuin

Kunstgrasassortiment van Gras en Groen

Gras en Groen beschikt over een ruim kunstgrasassortiment. Tegenwoordig is kunstgras nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. De kunstgrassoorten in ons assortiment hebben de juiste kenmerken om het op echt gras te laten lijken. De structuur van de vezels zorgt ervoor dat het kunstgras rechtop blijft staan.

Daarbij wordt er gebruik gemaakt van meerdere kleuren en mosdraad, aangezien echt gras ook niet uit één groene tint bestaat. Of u nu op zoek bent naar donkerder, lichter, langer of korter kunstgras, voor iedereen hebben we een soort die perfect bij uw tuin of balkon past. 

Kunstgrasdienstenkopen • Gras en Groen Hoveniers
Kunstgraslatenleggen3 • Gras en Groen Hoveniers

Kunstgras laten leggen

Overweegt u het om kunstgras te laten leggen? Gras en Groen voert dit graag vakkundig voor u uit. Onze aanlegservice ontzorgt u volledig en biedt bovendien voor lange tijd garantie op een perfecte kunstgrasmat. Een nieuw en onderhoudsarm gazon binnen één dag, en een tuin altijd groen is? Ideaal! Het aanleggen van kunstgras is daarentegen niet aan iedereen besteed. Laat dit klusje daarom over aan onze specialisten. Zij zorgen ervoor dat u zich nergens druk om hoeft te maken.