Graszoden leggen

Een natuurlijk aangelegd gazon heeft de best denkbare uitstraling. Daarnaast heeft het nog de voordelen dat het een fijne speelondergrond oplevert, ruimtelijk werkt, zowel in een grote als een kleine tuin goed toe te passen is en tot slot ook rustgevend is. Een gazon heeft wel structureel onderhoud nodig om er het hele jaar netjes uit te zien.

De eigenschappen van onze premium graszoden


Graszoden leggen
Graszoden leggen
Graszoden leggen
Graszoden leggen
Graszoden leggen

Premium kwaliteit graszoden

De graszoden die wij leggen hebben een dichte structuur en een egale dikte van 2 centimeter. Premium kwaliteit is de beste kwaliteit die onze graszodenkweker heeft. De graszoden worden in 12 maanden tijd gekweekt. Gedurende deze 12 maanden wordt er vrijwel dagelijks onderhoud aan elk veld uitgevoerd. Daardoor bent u uiteindelijk verzekerd van perfecte graszoden.

Gazon aanleggen

Er zijn meerdere mogelijkheden om een gazon te realiseren. Door het leggen van graszoden zorgt u ervoor dat uw tuin direct groen is; u hoeft geen maanden te wachten op een mooi gazon. Graszoden kunnen, met uitzondering van de wintermaanden, het hele jaar door gelegd worden.

Voordelen graszoden

Graszoden leggen, wanneer kunnen wij dit uitvoeren?

Het seizoen van het leggen van graszoden strekt zich uit over een periode van ongeveer 9 maanden. Van maart tot en met november kunnen graszoden probleemloos worden gelegd. Buiten deze periode kunnen graszoden ook worden gelegd, alleen gaan ze zich dan niet direct wortelen in de grond. Pas in het voorjaar gaan ze zich zetten in de grond en vormen ze een gazon.

Onze wijze van graszoden leggen

Voor het leggen van graszoden hebben wij de volgende vaste werkwijze ontwikkeld:

  1. Wij leveren premium graszoden.
  2. Wij bereiden de bodem voor door deze te egaliseren en te bemesten.
  3. Wij leggen graszoden en walsen deze aan met een zware gazonwals.
  4. Wij nemen met u het gazononderhoud door en leveren het gazon samen met u op.
  5. Wij verlenen 3 maanden garantie; dit verzekert u van een mooi gazon.


Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Empel

H de Groot


5

"Recht door zee, veel inzet en een nette afhandeling."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Bent u benieuwd naar de kosten van graszoden leggen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Stuur per e-mail het oppervlak in m² van uw gazon en een omschrijving van de bestaande situatie. Om een passende offerte uit te kunnen brengen, willen wij graag weten of er een bestaand gazon ligt dat eerst verwijderd moet worden. Mocht het nodig zijn om het gazon op te hogen, dan kunt u dat ook aangeven. Op basis van de door u ingezonden informatie brengen wij binnen 24 uur een passende offerte uit.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!